Хто найдорожчий: скільки коштує виступ Тіни Кароль, Олі Полякової, Вєрки Сердючки та Насті Каменських? Прайс

Запросити собі на корпоратив або день народження зірку естради може не кожен пересічний громадянин. Адже вартість виступу може сягати десятків а то і сотень тисяч гривень.

Гонорари українських зірок на приватних заходах та корпоративах іноді вражають своєю величчю. Розповімо читачам, скільки беруть за приватні концерти Тіна Кароль, Настя Каменських, Андрій Данилко та Оля Полякова.

Тіна Кароль

 

39-річна поп-діва Тіна Кароль вважається однією з тих хто має найдорожчі гонорари. За один лише виступ на приватному корпоративі співачка бере близько 25 тисяч доларів, що дорівнює приблизно 1 мільйону українських гривень. І це – лише за виступ у звичайні дні.

Тіна Кароль за приватний виступ бере 25 тисяч доларів
Тіна Кароль за приватний виступ бере 25 тисяч доларів

Замовлення виступу Тіни Кароль на Новий рік чи будь-які інші державні свята обійдеться вдвічі, а то і втричі дорожче за звичайну вартість.

 

Анастасія Каменських

 

37-річна українська співачка та дружина Потапа Анастасія Каменських за виступ на приватному заході просить від 20 до 25 тисяч доларів. В еквіваленті української гривні цінник артистки становить від 0.6 до 1 мільйона гривень.

Анастасія Каменських за виступ на корпоративі бере від 20 до 25 тисяч доларів
Анастасія Каменських за виступ на корпоративі бере від 20 до 25 тисяч доларів

Вартість виступу Каменських на новорічні свята – вдвічі більша.

 

Андрій Данилко

 

50-річний полтавчанин Андрій Михайлович Данилко прославився в Україні завдяки кумедному образу Вєрки Сердючки. Він створив його ще в юні роки та спочатку робив гумористичні скетчі з провідницею Вєркою. А далі Сердючка вирішила заспівати і це стало новим етапом в творчості Андрія Данилка.

 

Відомо, що на новорічні корпоративи під час війни артист готовий завітати за 30 тисяч євро. Нещодавно українська блогерка Стася Макєєва розповіла, що виступ Вєрки Сердючки на її гендер-паті обійшовся у 35 тисяч доларів. Захід пройшов у травні 2024 року, тобто це – найбільш актуальна вартість виступу Сердючки.

 

Оля Полякова

Оля Полякова готова завітати на корпоратив за 25 тисяч євро
Оля Полякова готова завітати на корпоратив за 25 тисяч євро

45-річна Оля Полякова готова виступати на приватних корпоративах за 25 тисяч євро.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.