Королева дискотек: як виглядає зараз українська Анджеліна Джолі – Тетяна Воржева з “Фабрики зірок-3”

35-річна співачка Таня Воржева запамʼяталася українцям своєю участю у пісенному шоу талантів "Фабрика зірок-3". Подивіться, як зараз виглядає виконавиця, яку прозвали українською Анджеліною Джолі.

Співачка Тетяна Воржева народилася 14 грудня 1988 року. Вона росла талановитою дівчинкою та з дитинства мріяла про популярність. Втім, остаточно визначитись із майбутньою професією не змогла, тому довго обирала між письменницею, співачкою, акторкою або… президентом. Деякі зі своїх дитячих мрій Тетяна вже встигла реалізувати.

Жінка співає пісні, спробувала свої сили в письменництві та має досвід роботи моделлю.
Особливе місце в творчій біографії Тетяни Воржевої займає участь в пісенному проєкті “Фабрика зірок-3”. Ще під час кастингу організатори помітили неймовірну схожість молодої виконавиці із голлівудською акторкою Анджеліною Джолі. Цікаво, що сама Тетяна не дуже рада своїй схожості із Джолі.

Тетяна Воржева з Фабрики зірок 3 активно зайнялась сольною карʼєрою
Тетяна Воржева з Фабрики зірок 3 активно зайнялась сольною карʼєрою

Подібна увага до її зовнішності дуже втомила співачку. Воржева бажала б залишатись самою собою, а один типаж із голлівудською зіркою вважає… своїм головним недоліком.

На українському проєкті “Фабрика зірок-3” Тетяна Воржева протрималась достатньо довгий час. І хоча дівчина так і не змогла дійти до фіналу, але змогла запамʼятатися українським шанувальникам і навіть продюсеру музичного шоу Костянтину Меладзе.

Чого тільки вартує її запальна пісня “Королева дискотек”, яка в 2009 році лунала ледве не з кожної української радіостанції.

Після завершення “Фабрики зірок-3” Воржева розпочала новий етап творчої карʼєри. Дівчина почала співпрацювати із Наталією Могилевською, а з 2014 по 2017 роки виступала в складі дівочого гурту-квартету “Real-O”. Співачка встигла відзнятися в кліпі Могилевської на пісню “Місяць”, але згодом – розпочала сольну карʼєру. В співачки зʼявився музичний альбом під назвою “Вільна”, в який увійшли україномовні пісні.

До Міжнародного жіночого дня 8 березня у 2022 році Воржева запланувала концерт із новими піснями з цього альбому. Однак розпочалась війна та творчий захід довелось скасувати.

Нещодавно стало відомо, що Тетяна Воржева повернулась на українську сцену. Її новий проєкт називається Vorzheva, а композиція має назву “Go For It”.

В цьому році Тетяна Воржева зізналась, що завжди бажала створити щось фірмове та із певним сенсом. Саме заради того, щоб залишити слід в українській музиці — вона й розпочала сольну карʼєру.

До речі, у новий альбом Воржевої “Вільна” увійшли авторські та аутентичні українські пісні, а також українські мантри.

На сьогоднішній день, за зізнанням самої співачки – в неї доволі щільний графік роботи. Вона вивчає іноземну мову, активно займається спортом і вокалом, створює нові пісенні композиції. Знаходить виконавиця час і для волонтерської діяльності. Наприклад, свою квартиру в столиці вона віддала в оренду людині, яка займається виготовленням дронів та багато робить для української перемоги.

В творчих планах Тетяни Воржевої – випускати багато музики, створювати англомовний та україномовний контент. А ще вона зізналась, що історія схожості на Анджеліну Джолі давно вже відпала.

Тепер вона – самостійна і творча особистість зі своїм репертуаром і власною індивідуальністю.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.