“Вона не виконала умови купівлі”: 77-річну Софію Ротару звинуватили у махінаціях із нерухомістю – деталі

Софія Ротару має власну віллу в Криму, але нещодавно з'явилась інформація, що її відібрали. Що ж насправді сталося з нерухомістю співачки та яку умову вона не виконала?

Багато років тому Софія Ротару придбала будівлю в Ялті за символічну ціну, що стало можливим завдяки умові про організацію дитячого гуртка в цьому приміщенні. Нещодавно з’явилися заяви російських пропагандистів, які стверджують, що обіцянки співачки не були виконані.

Згідно з інформацією, що поширюється російськими медіа, колишній депутат України Олег Царьов, який відомий своїм зрадництвом, заявив, що будівля була куплена Ротару за 500 доларів. Царьов також зазначив, що умови угоди, які передбачали створення дитячого гуртка, не були дотримані. За його словами, співачка довгий час використовувала віллу для здачі в оренду і отримувала від цього значний прибуток.

Софію Ротару публічно звинуватили в махінаціях щодо нерухомості в Криму
Софію Ротару публічно звинуватили в махінаціях щодо нерухомості в Криму

Пропагандисти висловлюють своє обурення через те, що Ротару порушила умови угоди, перетворивши будівлю на комерційний об’єкт, що приносив їй фінансові вигоди замість виконання обіцянки щодо організації дитячого гуртка.

Нещодавно в російських медіа з’явилася інформація про плани перетворення вілли, що належала Софії Михайлівні, на госпіталь для військових, які перебувають на окупованих територіях. Однак сама співачка наразі не висловлює жодних коментарів з цього приводу.

Софію Ротару публічно звинуватили в махінаціях щодо нерухомості в Криму
Софію Ротару публічно звинуватили в махінаціях щодо нерухомості в Криму

Софія Михайлівна Ротару протягом тривалого часу працювала в росії, але після початку повномасштабного вторгнення в Україну вона підтримала український народ, хоч і не робила цього публічно. Після 2022 року співачка припинила свою концертну діяльність і з того часу більше не з’являлася на публіці.

Ротару зазвичай залишається мовчазною щодо своєї позиції, іноді через свої соціальні мережі вона ділиться інформацією про злочини російських загарбників. На даний момент не відомо, де саме проживає відома співачка, проте нещодавно з’явилася інформація про те, що вона перебуває в Італії, де вже встигла придбати нерухомість.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.