“Не знаю, як реагувати на це”: 31-річна Марія Яремчук розповіла, хто є хресним батьком її тримісячного сина

Довгий час Марії Яремчук та Олександру Пономарьову приписували роман, але як виявилось в артистки інший чоловік та дитина не від співака. Але хто ж став хрещеним батьком для сина?

Нещодавно Олександр Пономарьов вперше прокоментував чутки про свої стосунки з артисткою Марією Яремчук та можливе батьківство її дитини. Відомо, що в травні Яремчук вперше стала матір’ю, народивши сина, але сама співачка зазвичай є стриманою у спілкуванні про особисте життя.

Відомо також, що між Пономарьовим та Яремчук вже давно ходили чутки про романтичні стосунки, що викликало у шанувальників здогадки про можливе батьківство Олександра над новонародженим сином співачки.

Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина
Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина

Олександр розповів, що вперше дізнався про ці чутки через мережу і був сильно здивований. Він зізнався, що не знав, як правильно реагувати на подібну інформацію і відчував дискомфорт через можливе непорозуміння зі справжнім чоловіком Яремчук.

Співак зазначив, що він не бачився з Марією п’ять років, але новини, які обговорюють його ймовірне батьківство, були для нього шокуючими. Олександр Пономарьов поділився, що став хрещеним батьком сина Марії Яремчук, та не є батьком дитини. Він розповів, що отримав дзвінок від Марії, яка запропонувала йому стати хресним. Як зазначив виконавець, його статус у цій сімейній події – хрещений батько, і це сталося завдяки запрошенню від Марії.

Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина
Марія Яремчук зізналась, хто ж насправді є хресним батьком її сина

Марія Яремчук є донькою відомого українського співака Назарія Яремчука, який залишив значний слід в історії української музики. Вона пішла слідом за батьком і також досягла успіху в музичній кар’єрі. Її шлях у шоу-бізнесі розпочався з участі в популярному телевізійному проєкті “Голос країни”, а пізніше вона представляла Україну на міжнародному конкурсі Євробачення, але згодом вирішила покинути сцену. Схоже, що найближчим часом співачка не планує повертатись на велику сцену.

Нові статті

Схожі статті

Годинників і прикрас багато не купиш: НБУ обмежив використання карток за кордоном – які ліміти встановили?

Національний банк України встановив обмеження на використання банківських карток за кордоном. Які товари та послуги потрапили під ці обмеження? "Один Факт" розповість подробиці.

“Побоювалися”: як Алла Пугачова поводилась з українськими артистами під час зйомок мюзиклу “За двома зайцями”

75-річна Примадонна Алла Пугачова раніше неодноразово бувала в Україні. Зокрема, артистка приймала участь у зйомках мюзиклу "За двома зайцями". Як вона поводилася із українськими колегами?

Сестри-близнючки? Як виглядає рідна сестра Джамали, з якою вони схожі, як дві краплі води – ось доказ

Джамала показалась разом із своєю старшою сестрою Евеліною та занурилась у дитячі спогади з нею - як вона виглядає та чим займається? Подробиці.

Більше не світловолоса: 26-річна Даша Квіткова показалась у новому образі – коротка стрижка та чорні пасма

Даша Квіткова неочікувано з'явилась у незвичному для себе образі та здивувала своїх шанувальників зовнішнім виглядом - невже чорне волосся назавжди?