З усіма буває: найгучніший “сором” українських зірок в ефірі та на сцені – конфузи Полякової, Барбір, Потап

Артисти час від часу потрапляють у халепи. Іноді вони трапляються на сцені, що спричиняє бурхливу реакцію суспільства. Полякова, Барбір та Потап розповіли, які конфузи траплялись із ними.

Непередбачувана ситуація може трапитися в житті не тільки звичайних українців, але й популярних артистів. Іноді халепи відбуваються прямо на сцені, що спричиняє гучну реакцію публіки. Які пригоди траплялися під час виступів з Ольгою Поляковою, Потапом та Людмилою Барбір? Артисти розповіли про них особисто.

Оля Полякова палала на сцені

45-річна українська зірка Оля Полякова любить епатувати публіку яскравими сценічними образами. Вона часто виходить на сцену в дивакуватих головних уборах. Одного разу прямо під час виступу трапився казус, який ледь не коштував співачці життя.

Оля Полякова розповіла про конфуз в прямому ефірі
Оля Полякова розповіла про конфуз в прямому ефірі

На одному зі сценічних головних уборів Олі Полякової запалали свічки. Після цього почало горіти тіло феєрверку, а іскри та розпечений віск почали капати безпосередньо на її одяг.

Зайнявся костюм і дівчата-помічниці почали швидко його тушити. Співачка розповіла, що після цього в неї всі руки залишилися в шрамах.

До речі, після цього артистка перестала чіпляти на голову неперевірені спец ефекти.

Потап

Потап сконфузився в прямому ефірі
Потап сконфузився в прямому ефірі

На початку поточного року український репер Потап потрапив у конфуз через текст пісні, в якому шанувальники побачили обурливий контекст. Зокрема, українців обурили наступні рядки:

ніч провела з хлопцями, бійцями, волонтерила

Музикант почав видаляти негативні коментарі під дописом з цією піснею і це ще більше обурило хейтерів та фанатів співака. Трохи згодом Олексій Потапенко взагалі вимкнув усі коментарі під піснею “Волонтер” на Youtube.

Людмила Барбір облаяла костюм

41-річна телеведуча “Сніданку з 1+1” Людмила Барбір у лютому 2024 року сконфузилася в прямому ефірі. На початку програми глядачі почули із її вуст… обурливу лайку. Справа в тому, що жінці не сподобався костюм, в якому їй довелося виходити в ефір.

Людмила Барбір облаяла свій костюм в прямому ефірі
Людмила Барбір облаяла свій костюм в прямому ефірі

Трохи згодом Барбір вибачилася за свою поведінку та пояснила, що не встигла перевдягнути одяг, в якому відвідувала бомбосховище. Той ранок перед “Сніданком” розпочався із російських атак, тому ведучим Людмилі Барбір та Руслану Сенічкіну довелось прямувати до студії із укриття.

Костюм, який отримав від своєї власниці порцію непристойних епітетів — призначався для перебування в укритті.

В ефір же Людмила мала вийти зовсім в іншому одязі. Але сталося так, як сталося.

Нові статті

Схожі статті

“Ну що, 20 років”: Оля Полякова в 45 знов стала нареченою – святкує фарфорове весілля разом з Буряковським

Співачка Оля Полякова сьогодні святкує фарфорове весілля із чоловіком Вадимом Буряковським. Подружжя прожили пліч-о-пліч 20 років. Королева ночі пригадала, з чого починалось їх подружнє життя.

“Мені все одно”: 41-річна Джамала розсекретила, як приводить себе до форми після народження третьої дитини

Відома співачка Джамала, яка 24 травня 2024 року народила третього сина – розсекретила, як приводить себе у форму після пологів. "Один факт" розповість, чи є в артистки якийсь секрет стрункості?

Більше не холостячка: 42-річна Віра Брежнєва закрутила новий роман після розлучення з Меладзе – хто він

Віра Брежнєва показалась з величезним букетом у своїх соціальних мережах та натякнула на новий роман. Як виглядає цей загадковий чоловік - не Костянтин Меладзе.

“Не мої люди”: Євген Клопотенко розсекретив, кого з українських артистів не долюблює – Полякова і не тільки

Шеф-кухар Євген Клопотенко розсекретив інформацію про артистів, які йому не до вподоби. Зокрема, кулінар зізнався, чому не любить творчість Олі Полякової та чим йому не догодила Анна Алхім.