“Залишив хабар”: 32-річний Спартак Суббота незаконно виїхав з України до Іспанії разом із дружиною-моделлю

Відомий "психолог" Спартак Суббота вже перебуває не в Україні, а в Іспанії, але як йому вдалося виїхати з країни разом зі своєю дружиною - що відомо?

Спартак Суббота, який став отримав значну критику через свою брехливу поведінку, залишив Україну під час повномасштабного вторгнення і тепер має намір отримати статус біженця в Україні. За інформацією блогера Богдана Беспалова, Суббота разом зі своєю дружиною-моделлю Єлизаветою Комар, наразі перебувають у Барселоні. Беспалов стверджує, що Суббота нещодавно виїхав з України, ймовірно, незаконно перетнувши кордон, сплативши хабар прикордонникам.

Спартак Суббота втік разом зі своєю дружиною до Іспанії. Фото з Telegram-каналу @BespaLOVmedia
Спартак Суббота втік разом зі своєю дружиною до Іспанії. Фото з Telegram-каналу @BespaLOVmedia
Спартак Суббота втік разом зі своєю дружиною до Іспанії. Фото з Telegram-каналу @Гувернантка
Спартак Суббота втік разом зі своєю дружиною до Іспанії. Фото з Telegram-каналу @Гувернантка

Ситуація ускладнюється тим, що Суббота разом із дружиною обрали стратегію мовчання, хоча їхнє місце перебування досить легко відстежити. Єлизавета Комар, його дружина, частково розкрила інформацію про їхню локацію через соціальні мережі, зокрема Instagram, де вона зазначила, що проживає в Києві та Барселоні. Одне з її історій в Instagram показувало один з соборів Барселони, що підтверджує їхнє перебування в цьому місті.

Спартак Суббота втік разом зі своєю дружиною до Іспанії. Фото з Instagram @eliiiz.kom
Спартак Суббота втік разом зі своєю дружиною до Іспанії. Фото з Instagram @eliiiz.kom

Особисте життя нареченої Спартака Субботи залишається доволі таємничим. Її Instagram-сторінка містить численні стильні фотографії, що вказують на її можливу діяльність у сфері моди та фотографії. Особливо часто в блозі дівчини публікуються матеріали, пов’язані з Дніпром, що може свідчити про те, що це її рідне місто.

Що стосується самого Спартака Субботи, то він уже має досвід у шлюбі. Раніше він був одружений з дівчиною Ганною, яка навчалася на психолога. Пара провела разом два роки, після чого вирішила розійтися. Суббота зізнався, що їхні погляди на сімейне життя суттєво розходилися, що стало причиною їхнього розлучення.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?