Так і не скажеш, що їй 14 років: молодша донька Віри Брежнєвої показалась разом із бойфрендом (ФОТО)

Молодша донька Віри Брежнєвої перебуває в стосунках з бойфрендом та не соромиться публікувати з ним фото - як виглядає молодий обранець дівчини?

Сара Кіперман, молодша донька співачки Віри Брежнєвої, відкрито демонструє, що у її житті є особа, з якою вона почувається щасливою. Нещодавно 14-річна Сара підтвердила свої стосунки з бойфрендом на ім’я Ендрю Андерсон, привітавши його з днем народження у своєму Instagram.

18 серпня, у день, коли Ендрю святкував важливе свято, Сара вирішила відзначити цю подію особливим чином. Вона опублікувала фотографію, на якій позує у чорній мереживній сукні, обіймаючи свого коханого. Вітання було лаконічним, але цього було достатньо, щоб підтвердити теплоту їхніх стосунків.

Молодша донька Віри Брежнєвої показалась в обіймах бойфренда. Фото з Instagram @sswlvix
Молодша донька Віри Брежнєвої показалась в обіймах бойфренда. Фото з Instagram @sswlvix

Хоч і точна тривалість стосунків Сари і Ендрю не зовсім відома, але є дані, що два роки тому, на свій 13-й день народження, дівчина вже була в стосунках з ним. Тоді вона подякувала хлопцеві за те, що провела рік разом з ним, що свідчить про те, що пара, ймовірно, разом вже понад три роки.

Також нещодавно дівчина вирішила поділитися з підписниками в Instagram відповідями на їхні питання. Сара повідомила, що наразі перебуває в Женева, Швейцарія, але незабаром планує здобути освіту в галузі дизайну в престижному навчальному закладі в Італії.

Молодша донька Віри Брежнєвої показалась в обіймах бойфренда. Фото з Instagram @sswlvix
Молодша донька Віри Брежнєвої показалась в обіймах бойфренда. Фото з Instagram @sswlvix

Вона також розповіла про те, що вже відкрила власну студію дизайну інтер’єру у 2022 році. Однак, за словами дівчини, якби матеріальне питання не було важливим, вона б обрала іншу професію для свого майбутнього. Зокрема, дівчина висловила зацікавленість у таких професіях, як криміналіст, детектив або судово-медичний експерт.

Нагадаємо, що Сара є дочкою співачки, яка народила її у 2009 році від бізнесмена Михайла Кіпермана. Проте через три роки після народження дитини пара розлучилася.

Нові статті

Схожі статті

+1 учасник є! Відома співачка подала заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення-2025 – шанси України

Тільки перший день подачі заявок, а вже є зареєстровані - хто з відомих співачок вже встиг зареєструватись на Нацвідбір на Євробачення-2025. Подробиці.

“Попередній досвід”: Тімур Мірошниченко розповів, чому його старша донька пішла в 1 клас аж у 8 років

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, як його названа донечка Ангеліна адаптується в школі та чому дівчинка пішла в 1 клас лише у 8 років. "Один Факт" розповість більше деталей про її шкільне життя.

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.