В домі Ксенії Мішиної живуть “п’яточки 39 розміру” – і це не її: з ними був знайомий Олександр Еллерт

Колишня холостячка Ксенія Мішина поділилася радісною новиною. В її будинку зʼявилися "пʼяточки 39-го розміру". Ні, акторка не завела собі кавалера – це з дитячого табору повернувся її син Платон.

34-річна українська акторка Ксенія Мішина розповіла, як розпочався її черговий серпневий ранок. Вона за традицією вийшла на вулицю, щоб прогулятися із песиком Одіном та насолодитися прохолодним ранковим повітрям. Вечір та ніч напередодні видалися доволі емоційними, адже додому повернувся із дитячого табору її 12-річний син Платон.

Екс-холостячка та колишня подруга шоумена Олександра Еллерта потайки сфотографувала сплячого Платона, поцілувавши сина в потилицю. За словами артистки – коли хлопчик проснеться, то навряд чи захоче позувати мамі для фотосесії. Занадто дорослий став та самостійний – навчився відстоювати особисті кордони.

Син Ксенії Мішиної повернувся додому з дитячого табору
Син Ксенії Мішиної повернувся додому з дитячого табору

Мішина зізналася, що її єдиний син не бажав їхати додому, бо атмосфера в таборі і поява нових друзів йому дуже сподобалися.

Перший досвід в таборі перевершив всі очікування – зізналася Мішина

Ксенія Мішина зізналась, що 12-річний син Платон не хотів повертатися додому з дитячого табору
Ксенія Мішина зізналась, що 12-річний син Платон не хотів повертатися додому з дитячого табору

Водночас зіркова мама зазначила, що трошечки розрядити ситуацію вдалося їх кудлатому песику Одіну. Зустрічі із пухнастим улюбленцем після багатоденної розлуки син був дуже радий. Мішина зазначила, що перша сепарація від батьків у Платона пройшла успішно.

Хлопчик повідомив, що відтепер буде на канікули до табору щороку.

Поки Платон відпочивав вдома після активної подорожі – його зіркова мама… милувалася хлопчачими пʼяточками, які стирчали з-під ковдри. Акторка повідомила, що в свої 12 років її єдиний син вже має 39-й розмір ноги. За час його відсутності матуся встигла скучити за спадкоємцем.

Ксенія Мішина розповіла, який розмір ноги в її 12-річного сина
Ксенія Мішина розповіла, який розмір ноги в її 12-річного сина

34-річна Ксенія Мішина самотужки виховує сина, якого народила поза шлюбом. Із батьком хлопчика акторка не спілкується, хоча й зізнавалася – були часи, коли екс-обранець хотів налагодити стосунки з хлопчиком. Та спілкування батька й сина все одно не склалося.

Син Ксенії Мішиної повернувся додому з дитячого табору
Син Ксенії Мішиної повернувся додому з дитячого табору

Декілька років тому Ксенія Мішина намагалась будувати стосунки із шоуменом Олександром Еллертом. Однак в 2021 році стало відомо, що пара розлучилася. Через рік Еллерт із Мішиною ненадовго знову зійшлися і навіть відпочили у Буковелі.

Однак згодом розлучилися остаточно. Зараз акторка не підтримує стосунків із екс-обранцем.

Нові статті

Схожі статті

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.

З’явився, не запилився: Олег Винник повернувся на сцену – нішу “повелителя вовчиць” застовбив за собою

Олег Винник повертається з новою піснею "Мої люди": символ підтримки в часи випробувань для України та шанс на новий початок для артиста, що тривалий час мовчав.

“Я неідеальна”: 30-річна дружина Віктора Павліка показала свою фігуру з усіх ракурсів – “Це нормально”

Катерина Репяхова не соромиться показувати себе справжню та "неідеальну" - блогерка та бізнесвумен показала свою фігуру і звернулась до. фанатів.

Руслана, Джамала, Ольга Сумська та інші зірки, які повернулися до звичайного життя: чому пішли зі сцени

Чому популярні українські артисти обирають спокійне життя, фокусуючись на родині та нових проектах не зважаючи на славу, яку вони здобувають роками?