“Життя продовжується”: українська Леді Гага Камалія показала весільні фото, але вже не з мільярдером Захуром

Співачка Камалія наразі перебуває в статусі холостячки та відверто зізнається, що має увагу з боку чоловіків та ходить на побачення - цього разу артистка опублікувала весільні фото.

Українська співачка Камалія, незважаючи на складнощі, продовжує радувати своїх шанувальників позитивними новинами. Нещодавно вона поділилася радісною подією у своєму Instagram. 18 серпня вона опублікувала серію весільних фотографій, на яких святкує щасливу подію – весілля своїх друзів, Анни та Елая Рукосса.

Елай Рукосс, видатний дизайнер з ліванським корінням, який вже давно працює і творить в Україні. Його роботи не тільки вражають високою якістю, але й відрізняються особливою увагою до деталей і душевним вкладом у кожен виріб. Це весілля стало не тільки особистим святом для пари, а й важливою подією для їхніх близьких і друзів.

Українська співачка Камалія заінтригувала новими весільними фото. Фото з Instagram @kamaliyaofficial
Українська співачка Камалія заінтригувала новими весільними фото. Фото з Instagram @kamaliyaofficial

Камалія зазначила, що навіть в умовах повномасштабного вторгнення життя продовжує йти вперед. Вона підкреслила, як важливо бачити, що нові сім’ї формуються, люди одружуються і знаходять щастя. Ці моменти радості є джерелом надії і віри в світле майбутнє, яке всі разом намагаються побудувати. Її теплі побажання Анні та Елаю, щоб їхнє спільне життя було наповнене коханням і гармонією, відображають підтримку і оптимізм, які Камалія несе в світ.

Нагадаємо, що Камалія зізналася, що в її житті є чимало шанувальників, з якими вона час від часу проводить час. Вона відвідує кінотеатри та ресторани разом з ними, проте сама не поспішає зав’язувати серйозні стосунки. Артистка пояснила, що наразі перебуває на етапі паузи у своїх романтичних пошуках і не може назвати це перебуванням у стосунках.

Українська співачка Камалія заінтригувала новими весільними фото
Українська співачка Камалія заінтригувала новими весільними фото

Камалія зазначила, що її оточують численні друзі чоловіки, які виявляють до неї свою увагу, і вона насолоджується спілкуванням з ними. Зокрема, вона зазначила, що хоч і має певні почуття до одного з чоловіків, але потребує більше часу, щоб зрозуміти, чи ці почуття є справжнім коханням.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?