Після розлучення з найбагатшою учасницею “МастерШеф” Катериною Великою: як її екс-чоловік “став бомжем”

44-річна зірка 5-го сезону кулінарного проєкту "МастерШеф" Катерина Велика ще в липні повідомила про розлучення з чоловіком. Невдовзі після розставання її екс-обранець заявив, що став… безхатьком.

Катерина Велика – одна з найпопулярніших учасниць кулінарного шоу “МастерШеф 5 сезон”. Ця яскрава жінка прославилася не тільки завдяки своєму таланту, але й великим статкам.

Катерину називали найбагатшою серед усіх учасниць “МастерШефу”. Амбітна, самовпевнена та цілеспрямована кулінарка в 5-му сезоні проєкту поступилася першим місцем іншому учаснику Євгену Клопотенку. Результат конкурсу неприємно вразив Катерину і вона ще понад 2 тижні не могла прийти до тями. Втім, згодом взяла себе до рук. Аби довести – вона таки гідна першого місця.

Чим займався колишній чоловік Катерини Великої з “МастерШефу”?

Під час участі в шоу кулінарних талантів та у соцмережах Катя часто жартувала, що вийшла заміж за чоловіка із гучним прізвищем, аби стати… Катериною Великою. Відомо, що її обранець — заможний чоловік. Його звуть Андрій, а займається він інвестиціями, продажем криптовалют та стартапами.

Екс-чоловік Катерини має багаторічний досвід у галузі інвестування криптовалют. Ця справа доволі прибуткова, тому їх родина вважалась заможною.

Серед нажитого за роки спільного добра в пари було декілька обʼєктів нерухомості та багато автомобілів відомих брендів. Також існувала непідтверджена інформація що, Андрій Великий розвиває власний бізнес в галузі туризму.

До речі, екс-чоловік Катерини – на 5 років молодший за неї. Він до останнього моменту був проти її участі в шоу кулінарних талантів. Але дівчина виявилась наполегливішою та змогла вмовити його поступитись принципами.

Нещодавно в на офіційній сторінці в Instagram Андрій Великий зізнався, що “став бомжем”.

Імовірно, це було сказано в гумористичній манері. Чоловік повідомив, що через девʼять років роботи в галузі крипти він вирішив… змінити професію та… стати безхатченком. На фото, яким екс-обранець кулінарки супроводив свій допис – він сам сидить на підлозі поряд з купою картонних коробок. В одній з них можна побачити розібраний тренажер.

Андрій Великий не розповів, чим саме планує займатись в подальшому і де буде жити. Також невідомо, чи повʼязані зміни в його житті із розподілом майна після розлучення. Адже в липні екс-дружина Великого шукала адвоката по розлученням.

Зараз Катерина Велика разом із 3-річним сином мешкає за кордоном, у Португалії.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.