“Можна закусювати”: Вєрка Сердючка на концерті в Дніпрі потрапила у конфуз, але Данилко допоміг викрутитись

На концерті української зірки Вєрки Сердючки у Дніпрі стався неприємний конфуз. Одна зі слухачок почала лаятись із залу, але завдяки Андрію Данилку з ситуації вдалося вийти з гумором.

Відома українська виконавиця Вєрка Сердючка днями виступала перед широкою аудиторією в Дніпрі. Під час заходу зірка опинилась в центрі уваги через непередбачувану ситуацію.

Справа в тому, що одна зі слухачок хильнула зайвого і під впливом алкоголю почала поводитися непристойно. Зокрема, вона розмовляла із Сердючкою лайливими словами.

Дійшло до того, що артистці довелося зробити їй зауваження. Адже в залі були присутні багато дітей, які чули усі ці нецензурні слова.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки знайшов, як майстерно викрутитися із ситуації, що склалася. Співачка із зіркою на голові в гумористичному контексті звернулася до своєї гості і попросила її зупинити лайку. В іншому випадку їй доведеться покинути зал і не дослухати чудовий концерт.

Андрій Данилко на концерті у Дніпрі поставив на місце зухвалу слухачку
Андрій Данилко на концерті у Дніпрі поставив на місце зухвалу слухачку

Так не гарно! – зазначила Сердючка. – Діти сидять

Окрім реакції на зухвалу поведінку зіркова виконавиця вирішила дати шанувальниці доцільну пораду. Співачка наголосила, що під час вживання алкоголю потрібно… закусювати, аби не спʼяніти. В якості закуски Андрій Данилко порадив їсти більше рибки та балику.

“Один Факт” раніше писав про те, скільки коштує виступ Вєрки Сердючки на приватних заходах. Зокрема, про це розповідала молода українська блогерка Стася Макєєва. В травні поточного року вона запросила Сердючку до себе на гендер-паті з нагоди визначення статі дитини.

Вєрка Сердючка на концерті в Дніпрі з гумором вгамувала галасливу слухачку
Вєрка Сердючка на концерті в Дніпрі з гумором вгамувала галасливу слухачку

За виступ популярної артистки блогерці довелося заплатити більше одного мільйона гривень (35 тисяч доларів).

Також Вєрка Сердючка наприкінці липня 2024 року встигла побувати в Латвії на музичному фестивалі Лайми Вайкуле “Рандеву”. Там вона звернулась зі сцени до Алли Пугачової на російській мові – і цим спричинила обурливу реакцію українського суспільства.

Нові статті

Схожі статті

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.

Не холостяк, як думають всі: 40-річний Юрій Ткач показав свою дружину-красуню, з якою має доньку

Юрій Ткач не лише гарний актор, а й зразковий сім'янин, який вже 10 років проживає у шлюбі разом із Вікторіє та виховують доньку Лізу - як виглядає обраниця гумориста по життю?