“Могли бути батьками тричі”: 38-річна Альона Омаргалієва розповіла про втрату двох дітей – що сталося

Співачка Альона Омаргалієва понад 11 років перебуває в шлюбі з Тамерланом та вони виховують сина Тимура, але насправді артистка могла мати ще двох дітей - що сталося?

Альона Омаргалієва – українська співачка і одна з учасниць дуету TamerlanAlena нещодавно поділилася з публікою сумною історією, що трапилася в її родині. Після виходу дебютного сольного треку артистка розповіла про особисту трагедію, що сталася з її родиною.

Альона і її чоловік Юрій, відомий під сценічним ім’ям Тамерлан, мали можливість стати батьками тричі. Коли пара лише почала своє спільне життя, Альона випадково дізналася про свою вагітність. У січні 2014 року у подружжя народився син Тимур, який став їхньою першою дитиною.

Альона Омаргалієва вперше розповіла, що втратила двох дітей
Альона Омаргалієва вперше розповіла, що втратила двох дітей

Однак, у 2017 році, коли Альона знову дізналася про вагітність, вона з радістю поділилася цією новиною з чоловіком. На жаль, на ранньому терміні вагітності плід завмер, що стало для пари величезним потрясінням. Результати медичних обстежень показали, що плід був дівчинкою, що ще більше посилило біль від втрати.

Тамерлан розповідає, що лікарі не змогли пояснити причини трагедії, яка сталася з ним. Минуло два роки від того моменту, і артистка вирішила знову спробувати завагітніти. Вона зізналася, що відчувала великий страх перед цією спробою. Їй було важко зрозуміти, як людина може знову вирішитися на вагітність після таких трагедій.

Альона Омаргалієва вперше розповіла, що втратила двох дітей
Альона Омаргалієва вперше розповіла, що втратила двох дітей

На початку вагітність проходила без будь-яких проблем. Плід розвивався нормально, і Альона сподівалася на щасливий кінець. Проте, на третьому місяці, під час чергового медичного огляду, лікар вразив її невтішною новиною. Він повідомив, що не зміг побачити серцебиття плода і що серце перестало битись буквально за день до обстеження.

Альона Омаргалієва вперше розповіла, що втратила двох дітей
Альона Омаргалієва вперше розповіла, що втратила двох дітей

Тамерлан зазначив, що ці дві великі трагедії лише зблизили їх з Альоною. Після того, як вони пережили ці складні моменти, подружжя вирішило повінчатися. Альона згадує, як на їхньому вінчанні, після завершення служби, маленька дівчинка та їхній син Тимур тримали іконки в руках. Альона для себе відзначила цю подію як символічну і сподівалася, що це буде знаком позитивних змін. Вона висловила надію, що найближчим часом їхня сім’я поповниться новим членом, щоб у Тимура з’явився братик або сестричка.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.