“Людина з неврівноваженою психікою”: відомий ведучий висловився про поведінку 45-річного Вʼячеслава Узелкова

В'ячеслав Узелков все частіше потрапляє в неприємні ситуації та відомий ведучий Андрій Ковальський вперше висловився про поведінку екс-боксера та розповів усю правду.

Відомий український телеведучий Андрій Ковальський нещодавно висловився про свого колишнього колегу, тренера та екс-боксера В’ячеслава Узелкова. У 2011 році обидва брали участь у телевізійному проєкті “Останній герой”, і під час спільної роботи Ковальський відкрив для себе нові риси характеру Узелкова.

Ковальський вказав на те, що з моменту останніх зустрічей у нього склалося враження, ніби Узелков має певні труднощі з контролем своїх емоцій і поведінки. Телеведучий зауважив, що телевізійні шоу часто розкривають різні сторони особистостей учасників, і в цьому випадку це призвело до негативних висновків щодо Узелкова. Ковальський підкреслив, що якби йому довелося зараз спілкуватися з Узелковим, ймовірно, він би уникнув цього контакту.

Відомий ведучий прокоментував поведінку екс-боксера Вʼячеслава Узелкова
Відомий ведучий прокоментував поведінку екс-боксера Вʼячеслава Узелкова

Андрій поділився своїми роздумами про те, як для професійного боксера, який звик до інтенсивних фізичних навантажень та контролю своїх ударів, емоційна нестабільність може становити особливу небезпеку. Він згадав випадки, коли під час зйомок шоу між Узелковим та іншими учасниками виникали конфлікти, що лише посилювало його негативні враження від співпраці з цим боксером.

На острові, де проходили зйомки проєкту, чергували рятувальники, які ретельно стежили за поведінкою колишнього боксера. Ведучий програми утримався від детального пояснення ситуації, але повідомив, що ця обставина призвела до того, що Узелков був усунутий з шоу. Він підкреслив, що конфлікт на острові мав серйозний характер, і учасники обговорили його обставини між собою. У результаті було ухвалено рішення виключити Узелкова з гри через його неадекватну поведінку.

Відомий ведучий прокоментував поведінку екс-боксера Вʼячеслава Узелкова
Відомий ведучий прокоментував поведінку екс-боксера Вʼячеслава Узелкова

Після зазначених подій ведучий вказав, що Узелков продовжував демонструвати проблеми у спілкуванні, що підтвердилося його поведінкою в особистому житті. Ситуація в його сімейних стосунках лише підкріпила те, що стало очевидним ще в 2011 році. Ведучий висловив здивування тим, як Узелков проявив себе у нових обставинах.

Нові статті

Схожі статті

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?

“Зловив зіркову хворобу”: екс-учасник “Океан Ельзи” розповів про “викрутаси” Вакарчука на піку популярності

Святослав Вакарчук вражає своєю силою духу та надихає мільйони українців, але не завжди так було - екс-учасник гурту "Океан Ельзи" Павло Гудімов розповів, як той "зазнався" через шалену славу.

Ювілей чемпіонки: Світоліна відгуляла 30-річчя в ефектній чорній сукні з пірʼям – “Мій особливий день”

Українська тенісистка Еліна Світоліна відсвяткувала 30-річчя. Спортсменка поділилась в соціальних мережах кадрами зі свого дня народження, яке пройшло 12 вересня.

“Все, що вона говорить, має сенс”: відомий співак заявив, що Тіна Кароль його обматюкала – що вона сказала

Тіна Кароль дійсно вражає своєю мудрістю та сильним духом, але не всі її можуть зрозуміти - відомий співак Микита Ломакін розповів про "особливі" відносини з поп-дівою.