“Мене зрадили”: 51-річний Олександр Пономарьов назвав реальну причину розлучення з Оленою Мозговою

Олександр Пономарьов наразі перебуває у стосунках, чиє ім'я приховує, але до цього співак мав ще два шлюби, зокрема й з продюсеркою Оленою Мозговою - чим закінчилась ця історія?

З моменту завершення стосунків Олександра Пономарьова та Олени Мозгової минуло чимало років, але ці взаємини досі відіграють важливу роль у житті співака. Хоч і розлука відбулася давно, але спогади про ці стосунки залишаються значущими, зокрема через спільну доньку Євгенію. Ці взаємини включають не тільки приємні моменти, але й складні ситуації, які залишили слід в житті Пономарьова.

Олександр і Олена зустрілися у 1995 році, а вже через шість місяців після того, як Пономарьов переїхав до Києва, вони почали жити разом. Цей період тривав дев’ять з половиною років, однак одна серйозна помилка в кінцевому підсумку призвела до розриву їхніх стосунків.

Олександр Пономарьов назвав причину, чому розлучився з продюсеркою Оленою Мозговою
Олександр Пономарьов назвав причину, чому розлучився з продюсеркою Оленою Мозговою

Зрада з боку Олени стала тією подією, яка остаточно порушила їхній шлюб. Пономарьов намагався врятувати сім’ю, але, незважаючи на його зусилля, Мозгова знову вчинила зраду. Співак поділився своїми переживаннями, зазначивши, що, незважаючи на зраду і складні обставини, він намагається зберігати повагу до Олени.

Він висловив вдячність за те, що вона є матір’ю дочки, і зазначив, що незважаючи на минуле, прагне уникати негативних висловлювань про неї.

Олександр Пономарьов назвав причину, чому розлучився з продюсеркою Оленою Мозговою
Олександр Пономарьов назвав причину, чому розлучився з продюсеркою Оленою Мозговою

Нагадаємо, що у його попередньому шлюбі Вікторії Мартинюк і Пономарьову не вдалося досягти гармонії. Пара провела разом чотири з половиною роки і має спільного сина. Пономарьов визнав, що в молодості він вважав, що здатний знайти спільну мову навіть з людиною, яка, можливо, має зовсім інші погляди. На той момент йому здавалося, що будь-які проблеми можуть бути вирішені, і він міг би змінити характер партнера.

Однак це виявилося ілюзією. Вони не змогли знайти спільну мову через різницю в характерах. Коли Вікторія висунула ультиматум, запропонувавши вибрати між нею і дочкою від попереднього шлюбу, Пономарьов зрозумів, що не може вибрати між сім’єю та дитиною.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?