“Злітай, я упіймаю”: Фагот показався разом зі своїм 14-річним сином Микитою та публічно звернувся до нього

Фагот вже понад 12 років перебуває в цивільному шлюбі з Ольгою Навроцькою та має він лише одного сина від попередніх стосунків з Анастасією - як виглядає хлопець?

Олег Михайлюта, який є одним з учасників популярного гурту “ТНМК” і відомий під сценічним ім’ям Фагот, поділився рідкісним знімком зі своїм сином. Цей особливий момент приурочений до важливої дати – 14-річчя його сина Микити. З нагоди цього свята артист вирішив присвятити пост в Instagram своєму нащадкові.

У публікації Фагот виклав знімок, на якому він разом з Микитою позує в обіймах перед камерою. Цей кадр є справжньою рідкістю, оскільки особисте життя артиста рідко потрапляє в об’єктиви камер. У своєму дописі Олег Михайлюта виразив свою вдячність синові за те, що той є частиною його життя, і побажав йому сміливо долати всі перешкоди, що трапляються на життєвому шляху. Артист запевнив Микиту в тому, що завжди буде поруч і готовий підтримати його у будь-якій ситуації.

Відомий співак Фагот показав, як виглядає його син Микита
Відомий співак Фагот показав, як виглядає його син Микита

Олег Михайлюта з гордістю згадує момент, коли 14 років тому він перерізав пуповину свого сина, який тепер вже став дорослим чоловіком. Музикант висловлює свою вдячність за те, що цей хлопець з’явився в його житті, і бажає йому щастя, запевняючи, що у нього все вийде. Він намагається підтримувати сина у всіх починаннях і обіцяє бути завжди поруч, готовим підставити плече.

Фагот виховує єдиного сина, який народився в стосунках з колишньою коханою Анастасією. Незважаючи на те, що стосунки з Анастасією закінчилися до народження Микити, музикант вирішив не відмовлятися від батьківських обов’язків. Він залишився на зв’язку з мамою хлопчика і підтримує з нею теплі стосунки.

Відомий співак Фагот показав, як виглядає його син Микита
Відомий співак Фагот показав, як виглядає його син Микита

На даний момент музикант у стосунках з Ольгою Навроцькою. За всі роки спільного життя з Ольгою, вони не мають спільних дітей.

Нові статті

Схожі статті

Вивезла в ліс: Руслана Лижичко ошелешила знахідкою у себе вдома, від якої жінки “пищать” – реакція на відео

51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Живе в “чайному будиночку” на 3 поверхи і куштує іспанські делікатеси: з чим залишилася Людмила Янукович

Залишив її саму, а вона й не проти: де оселилась Людмила Янукович і чим займається зараз - має розкішний маєток у Криму та власний бізнес. Подробиці.

Безцінний подарунок для мільйонера: 9-річний хлопчик сплутав багатія з безхатьком і подарував йому долар

Успішний бізнесмен Метт Бусбіс, якому вдалося побудувати статки на сотні мільйонів доларів – розповів про подарунок, який став для нього ціннішим за ці мільйони.

Головний “краш” Насті Каменських змінився до невпізнаваності: як виглядає Потап, якому в 43 роки дають 55

Схоже, що для Потапа життя за кордоном не пішло на користь, принаймні так вважають його фанати - репер різко змінився у зовнішності та погладшав.