Я буду захищати”: 57-річна Ольга Сумська заступилася за Цимбалюка, який опинився в центрі мовного скандалу

Акторка Ольга Сумська прокоментувала ситуацію, в якій опинився її колега по спектаклю "Наші Кайдаші", 34-річний Тарас Цимбалюк. Заслужена артистка наголосила, що буде його захищати від хейту.

В минулому місяці 34-річний актор театру та кіно Тарас Цимбалюк опинився в епіцентрі мовного скандалу. Він разом зі своєю дівчиною Світланою Готочкіною вирішив відпочити у великому будинку з басейном. Окрім актора та його обраниці-бізнесвумен в цьому маєтку була присутня блогерка Анна Алхім.

Цікавий той факт, що відпочивала уся компанія творчих особистостей під російськомовні пісні. Зокрема, на зірковому відпочинку було чутно пісенні хіти Земфіри, а також гуртів “Руки Вверх”, “Моральный Кодекс” та “Леприконсы”.

Поведінка Цимбалюка, який мав би у цей надскладний для країни час пропагувати українські пісні – обурила суспільство. Втім, знайшлися ті, хто підтримав молодого актора, коли на нього обвалилася хвиля хейту. Зокрема, слова підтримки колезі висловила й Ольга Вʼячеславівна Сумська.

В розмові із журналістами акторка наголосила:

Я буду захищати своїх колег, панове

На думку Сумської – артисти не завжди можуть простежити, хто веде зйомку під час їх відпочинку або вечірки. Сьогодні публічним людям взагалі дуже важливо контролювати майже кожне слово і кожен свій крок, адже вони, як публічні люди – несуть велику відповідальність за свою поведінку.

Ольга Сумська захистила від хейтерів Тарас Цимбалюка
Ольга Сумська захистила від хейтерів Тарас Цимбалюка

Ольга Сумська зазначила, що ситуація, яка трапилась в житті Тараса Цимбалюка – має стати певним уроком і для нього самого, і для всіх його друзів та колег. Зараз потрібно бути обережним і не давати зайвого приводу для пересудів.

За словами Сумської – вона дуже поважно ставиться до Тарас Васильовича. І, до речі – знайома особисто з родиною талановитого хлопця. І батько, і мати Цимбалюка належать до української інтелігенції.

Акторка розповіла, що батьки Тараса мешкають у Черкаській області (місто Корсунь-Шевченківський) і під час гастролей із театральними виставами в цьому українському місці Ольга Вʼячеславівна завжди намагається зустрітися із паном Василем Цимбалюком та його дружиною, пані Тетяною.

Ольга Сумська підкреслила, що Тарас – справжній патріот та відданий українець. І той хибний випадок, який стався із ним на вечірці – лише непорозуміння. За свою поведінку Цимбалюк, до речі, усе пояснив у соцмережах.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.