“Вийду заміж”: 35-річна Ксенія Мішина вперше після розриву з переможцем “Холостячки” заговорила про весілля

Ксенія Мішина так і не знайшла своє справжнє кохання на романтичному шоу "Холостячка" та чи планує акторка взагалі виходити заміж - що відомо про особисте життя зірки?

Ксенія Мішина поділилася своїми думками щодо шлюбу. Нещодавно вона вирішила звернутися до своїх підписників в Instagram та опублікувала віконечко для запитань, де її часто запитують про особисте життя. Ссама акторка офіційно не підтверджувала свої стосунки з кимось, але вона розповіла про свої погляди на можливий шлюб.

Мішина зазначила, що її рішення про вступ у шлюб буде залежати від її власного бажання та готовності прийняти відповідальність. Вона підкреслила, що шлюб можливий лише тоді, коли вона відчує себе готовою до цієї важливої події.

Акторка Ксенія Мішина висловилась про майбутнє заміжжя. Фото з Instagram @misha.k.ua
Акторка Ксенія Мішина висловилась про майбутнє заміжжя. Фото з Instagram @misha.k.ua

Акторка також акцентувала увагу на важливості гармонії у стосунках. За її словами, у кожної людини своє розуміння гармонії. Для неї особисто це включає партнерство, надійність, повагу, спокій та, безумовно, любов.

Особисте життя Ксенії Мішиної було сповнене труднощів та непередбачуваних поворотів. Відомо, що раніше акторка перебувала у стосунках з чоловіком, який регулярно знецінював її зусилля. Це призводило до того, що Ксенія переживала моральне насилля і навіть зазнавала фізичних побоїв. Від цього чоловіка вона народила сина Платона.

Акторка Ксенія Мішина висловилась про майбутнє заміжжя. Фото з Instagram @misha.k.ua
Акторка Ксенія Мішина висловилась про майбутнє заміжжя. Фото з Instagram @misha.k.ua

Після цього Мішина стала відомою своєю романтичною історією з коміком Олександром Еллертом, з яким вона зустрічалася на шоу “Холостячка”. Однак їхній роман закінчився до початку повномасштабної війни.

У подальшому Ксенії приписували стосунки з ведучим Славою Дьоміним. В одній з весняних публікацій акторка поділилася інтригуючою світлиною, на якій чоловіча рука прикривала її груди. Це викликало у підписників припущення, що це може бути її новий бойфренд. Проте Ксенія так і не прокоментувала цей кадр, що залишило багато питань без відповіді.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?