Історія не змінилася: чому сини Яремчука відмовились зніматися у фільмі про батька – продюсер назвав причину

Декілька днів тому в широкий прокат вийшла документальна стрічка "Яремчук: незрівняний світ краси". Чому в створенні патріотичної картини не приймали участі старші сини співака?

Декілька днів тому в прокат, нарешті, вийшов документальний фільм “Яремчук: незрівнянний світ краси”. Його сюжет розповідає про творчий шлях українського співака Назарія Назаровича Яремчука.

В створенні щемливої картини приймали участь рідні і друзі виконавця. Щодо премʼєри, то на неї завітали представники сучасної української сцени. У документальному фільмі зʼявилася молодша донька артиста, Марічка Яремчук. А от старших синів там побачити не можна. Продюсер розповів, чому хлопці не приймали участі в зйомках.

Український співак Назарій Яремчук
Український співак Назарій Яремчук

Як відомо, в Назарія Яремчука — троє дітей. Найстарший син – співак Дмитро Яремчук. І молодший, Назарій Яремчук. Від другого шлюбу в Яремчука також є донька Марічка, яку назвали на честь мами. Дівчина пішла слідами батька та стала співачкою.

Ідея створення фільму про батька належить Марічці Яремчук. Вона ж стала його продюсеркою. Втім, на премʼєру кінострічки “Яремчук: незрівнянний світ краси”, яка відбулась в Києві 6 серпня донька не прийшла. Імовірно, тому, що нещодавно Марічка народила свого первістка. Наразі в молодої мами дуже багато турбот, тому на світські заходи ходити немає коли.

Марічка Яремчук вийшла в ефір по відеозвʼязку незадовго до премʼєри і це відео показали глядачам перед показом стрічки.

Щодо участі старших синів співака, Дмитра та Назарія – то з ними звʼязувалися та запрошували. Перше запрошення надіслала їм Марічка, але натомість отримала відмову.

Втім, згодом Дмитро та Назарій все ж таки вирішили зустрітися із кінокомандою. Про цю зустріч, зокрема, розповів продюсер стрічки Максим Сердюк. За його словами — із синами Яремчука зустрічалися, аби пропрацювати сюжет в деталях. Їх, як представників зіркової родини – хотіли б зняти у фільмі “Яремчук: незрівнянний світ краси”, та хлопці чомусь відмовились. Чому саме так сталося – невідомо.

Продюсер зазначив, що відсутність синів ніяк не вплинула на сюжет. Історія про співака залишилася такою ж, якою вона і була задумана творцями. Але без участі нащадків Яремчука.

Старші сини Яремчука: Дмитро та Назарій
Старші сини Яремчука: Дмитро та Назарій

До речі, Марічка Яремчук як продюсерка кінострічки, встановила заборону щодо висвітлення в сюжеті історії першого шлюбу батька.

Співачка зазначила, що в ній вистачить драми на ще один повноцінний та окремий фільм.

Нові статті

Схожі статті

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.

Вийде в 100 разів смачнішим, ніж магазинний: рецепт домашнього томатного соку на зиму за лічені хвилини

Обов'язково приготуйте його прямо зараз, вийде ну дуже смачно: рецепт домашнього томатного соку за лічені хвилини. Не лише економно, а й швидко.