Наймініатюрніша на 1+1 Марічка Падалко безкоштовно впустила у свою квартиру під Львовом чужих людей: кого

Марічка Падалко вирішила зробити добру справу та передала свою квартиру під Львовом чужим людям - з якою метою телеведуча це зробила та хто ці люди?

Марічка Падалко вирішила передати свою квартиру переселенцям. Як стало відомо, ідея придбати житло виникла у її чоловіка, Єгора Соболєва, який в даний час служить у Збройних Силах України. Він розпочав пошуки квартири на заході України, керуючись певними критеріями. Основною вимогою було, щоб це житло знаходилося в історичному регіоні.

Місто Жовква, де в підсумку була придбана квартира, відповідало цій умові завдяки своїй багатій історії. Ще одним важливим критерієм було відсутність військових та інфраструктурних об’єктів у безпосередній близькості від житла.

Марічка Падалко зізналась, що сталося з її помешканням під Львовом та хто там живе
Марічка Падалко зізналась, що сталося з її помешканням під Львовом та хто там живе

Марічка також підкреслила, що обране житло має зручне розташування: всього 35 км до кордону з Польщею і стільки ж до Львова. Місцеві жителі часто їздять у Львів на роботу, а місто Жовква за своїми характеристиками можна порівняти з Ірпенем для Києва.

Обранець телеведучої настійливо рекомендував їй вибрати саме це житло, наводячи як основний аргумент можливість мати “інстаграмну локацію”. Він переконував, що ця квартира буде ідеальним фоном для фотографій, а якщо житло виявиться непотрібним, його можна буде здати в оренду як бізнес.

Марічка Падалко зізналась, що сталося з її помешканням під Львовом та хто там живе
Марічка Падалко зізналась, що сталося з її помешканням під Львовом та хто там живе

На початку повномасштабного вторгнення, коли обстановка стала критичною, телеведуча вирішила, що її батьки і діти повинні поїхати саме в це житло. Коли ж діти телеведучої вирушили до Праги, вона вирішила здійснити благородний вчинок. Розуміючи, що її сім’я залишиться за кордоном, вона розмістила оголошення в місцевому чаті для переселенців, пропонуючи свою квартиру тим, хто потребує житла. В результаті, родина з Нікополя, яку вона ніколи не бачила, отримала можливість безкоштовно проживати у її квартирі.

Телеведуча підкреслила, що вона вважає, що добро має повертатися. Новими жителями квартири стали мама з сином, а їхній батько воював. Згодом жінка також прийняла своїх батьків. Хоч і вони ніколи не зустрічалися особисто, але підтримують зв’язок онлайн.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?