Знала, що у нього є дружина: 43-річна Лілія Ребрик зізналася, як насправді почався її роман з Андрієм Диким

Лілія Ребрик та Андрій Дикий виглядають щасливою парою, але початок їхніх стосунків був не зовсім романтичним, а лише дружнім - яка була перша зустріч подружжя?

Лілія Ребрик та Андрій Дикий вже близько 13 років перебувають у шлюбі, який відзначається гармонією і стабільністю. Подружжя виховує трьох дочок, створюючи зразкову сімейну атмосферу.

Однак початок їхнього роману був не таким, як багато могли б очікувати. Лілія і Андрій зустрілися, коли обидва вже мали стосунки. Андрій одразу ж відчув сильне захоплення Лілією, але спочатку вона не поділяла його почуттів і сприймала їхні стосунки як чисто дружні. Їхня перша зустріч відбулася на турнірі з бальних танців, де Лілія була ведучою, а Андрій виступав як учасник.

Лілія Ребрик вперше розповіла всю правду про знайомство з Андрієм Диким
Лілія Ребрик вперше розповіла всю правду про знайомство з Андрієм Диким

У 2011 році їхні дороги знову перетнулися в рамках проєкту “Танці з зірками”. Лілія, яка була зірковим гостем шоу, мала змогу знову зустрітися з Андрієм, який був професійним танцівником у цьому проєкті. Лілія зізналася, що в той час Андрій їй подобався, але на початку вона не відчула, що це кохання з першого погляду.

Незважаючи на те, що спочатку її почуття були стриманими, Лілія з великим бажанням прагнула танцювати виключно з Андрієм. Вона навіть просила продюсерів не ставити її в пару з іншими танцівниками, переконана, що тільки з Андрієм вона зможе досягти перемоги. Лілія також жартувала про те, що їхні прізвища – Дикий і Ребрик – звучать дуже гармонійно разом.

Лілія Ребрик вперше розповіла всю правду про знайомство з Андрієм Диким
Лілія Ребрик вперше розповіла всю правду про знайомство з Андрієм Диким

Ведуча шоу неодноразово підкреслювала, що справжня дружба між чоловіком і жінкою можлива. Однак Андрій чітко виразив своє ставлення до Лілії, заявивши, що його інтерес до неї не є дружнім і що він не має наміру підтримувати подібні відносини.

По завершенню проєкту стало відомо про початок стосунків між Лілією та Андрієм, а також про їхні зусилля, які вони доклали для того, щоб бути разом. Хоча романтична зв’язок між ведучою та танцівником привернула увагу в час їхньої участі в шоу, справжні стосунки почалися лише після завершення “Танців з зірками”.

Лілія Ребрик вперше розповіла всю правду про знайомство з Андрієм Диким
Лілія Ребрик вперше розповіла всю правду про знайомство з Андрієм Диким

На момент участі у шоу як Лілія, так і Андрій перебували у стосунках. Лілія була у стосунках з хлопцем, а Андрій був одружений з танцівницею на ім’я Ірина. Врешті-решт, обидва вирішили залишити свої попередні партнерів, щоб будувати відносини один з одним.

Лілія Ребрик пізніше пояснила, що не вважає себе розлучницею. Вона наголосила, що всі вони були дорослими людьми і прийняли своє рішення свідомо, без жодного наміру “відбивати” когось. Шлюб між Лілією Ребрик та Андрієм Диким відбувся досить швидко. Уже влітку 2011 року Андрій зробив Лілії пропозицію, а в листопаді того ж року пара подала документи до РАЦСу.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.