“Гарненька”: 44-річна Марина Боржемська закружляла в танці із немовлям на руках. Знову мамою стала?

44-річна фітнес-тренерка Марина Боржемська, яка в 2018 році офіційно розлучилась із чоловіком-спортсменом Вʼячеславом Узелковим – показала себе у соцмережах з новонародженою дитиною.

Зіркова фітнес-тренерка з проєкту “Зважені та щасливі” Марина Боржемська в минулому пережила складне розлучення із відомим боксером Вʼячеславом Узелковим. Втім, завдяки потужній силі волі та любові до спорту їй вдалося подолати цей непростий період життя і зберегти всередині себе любов до світу. Встояти перед обличчям складнощів та проблем Марині допомогли її діти: 12-річна Емілія та 15-річний Роберт.

В останніх Stories Instagram Боржемська здивувала шанувальників та користувачів тим, що прогулювалась вулицею із маленькою дитиною. Оскільки в спортивної тренерки вже є двоє дітей, то відразу виникає питання – чи не знайшла Марина собі нового обранця. Можливо, саме заради нього зірка зважилась у 44 роки народити третього? Тим паче, що після розлучення вона ніколи не приховувала того, що в неї була ціла купа шанувальників.

Марина Боржемська закружляла в танці з немовлям
Марина Боржемська закружляла в танці з немовлям

Марина Боржемська ніжно пригорнула до себе маленьку дитину і прямо посеред вулиці закружляла у запальному танці. Зірка була вдягнена в світлу спідницю з діагональними синіми смугами та світлу футболку-безрукавку. В доповнення до образу тренерка обрала невеличку білу сумку із довгим паском.

Хто це в нас такий гарненький? — ось таким питанням супроводила Марина Боржемська коротеньке відео в Stories Instagram

В ньому тренерка міцно притискає до себе немовля, вдягнене у літній сліп. Також Боржемська поділилась фото з маленькою дитиною і зробила маленьке опитування, що таке любов.

Тренерка Марина Боржемська показалася на руках із  маленькою дитиною
Тренерка Марина Боржемська показалася на руках із маленькою дитиною

Більше деталей екс-дружина Узелкова не розповіла. Хто справжні батьки малечі – теж невідомо. Однак відсутність додаткової інформації не робить цей знімок менш милішим та щемливим. Марина Боржемська виглядає на цьому відео, як справжня молода матуся.

Нові статті

Схожі статті

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

“Мені байдуже на пенсію”: 67-річна Оксана Білозір розсекретила свої заробітки – на життя вистачає

Оксана Білозір достатньо відверта зі своєю аудиторією, тож співачка вирішила розсекретити свої доходи, які вона має щомісяця - де артистка їх бере?

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.