Різнокольорова смакота з домашньої грядки: 43-річна Лілія Ребрик показала врожай — і варення буде, і салат

Зіркова ведуча Лілія Ребрик похвалилася домашнім врожаєм. Вона разом із родиною третій рік живе за містом – на дачі. І влітку на грядках ростуть не тільки улюблені квіти, але й дещо зі смачненького.

43-річна телеведуча Лілія Ребрик ще до початку повномасштабного вторгнення, а саме – у 2021 році, придбали великий заміський будинок. Вони планували оселитися в ньому усією великою родиною – разом із трьома доньками та маленькою собачкою-болонкою Діксі. Однак військове вторгнення північних сусідів зіпсувало усі плани.

Подружжя Лілії Ребрик та Андрія Дикого навіть розпочали робити в новій оселі ремонт. Однак його довелось призупинити до більш сприятливих часів.

Лілія Ребрик показала домашній врожай чорниці
Лілія Ребрик показала домашній врожай чорниці

Зараз уся родина Ребрик з метою безпеки оселилася на заміській дачі. Велика ділянка розташована посеред лісу, а на її території розташувався затишний будинок з терасою, альтанка із облаштованою зоною барбекю, стаціонарний басейн і дитячий майданчик. Також тут встановлений зручний стіл зі стільцями, за яким можна відпочити чи повечеряти усією великою родиною.

Лілія Ребрик назбирала гарного врожаю після дощу
Лілія Ребрик назбирала гарного врожаю після дощу

Увесь периметр дачної ділянки в Лілії Ребрик займають плодові та декоративні дерева. Багато вільного простору займають зелений газон та квітники. Втім, найбільше Лілія Ребрик пишається власним маленьким городом із облаштованими на ньому сучасними грядками.

Лілія Ребрик показала домашній врожай малини
Лілія Ребрик показала домашній врожай малини

Напередодні телеведуча в своїй Stories Instagram показала, як проходять її вихідні на дачній ділянці. Зранку в їх районі пройшов рясний дощ, але згодом на вулиці розʼяснилося і вийшло сонечко. Тому Лілія Ребрик вирішила відвідати власні грядочки. Там їй вдалося зібрати гарний врожай чорниці, малини та хрусткіх свіженьких огірочків.

Свій смачнющий врожай – підписала світлину багатодітна мама Лілія Ребрик

Лілія Ребрик показала домашній врожай огірочків з власної дачі
Лілія Ребрик показала домашній врожай огірочків з власної дачі

До речі, Ребрик – не єдина українська знаменитість, яка займається городніми справами у вільний від роботи час. Гарним врожаєм ягід, фруктів та овочів хваляться у соцмережах Тіна Кароль, Павло Зібров і Оля Полякова.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.