“Зі мною складно”: 46-річна Ірина Горова розсекретила свій статус – закохана чи ні? Потап стоїть в сторонці

Екс-дружина Потапа багато років перебувала в статусі холостячки після розлучення з репером, але чи вільне серце Ірини Горової зараз та який чоловік для неї є ідеальним?

Відома українська продюсерка Ірина Горова відкрито висловилася щодо свого особистого життя і поточного статусу. Вона зазначила, що любов є найбільш важливим сенсом її життя.

Ірина Горова завжди була обережною у питанні розголошення деталей особистого життя та рідко ділиться інформацією про нього. Нещодавно продюсерка вирішила розповісти про свій нинішній статус після двох попередніх шлюбів. Вона визнала, що наразі не має партнера. У той же час, Горова не уникла розмови про те, яким би їй хотілося бачити майбутнього супутника життя.

Продюсерка Ірина Горова зізналась, чи вільне її серце зараз
Продюсерка Ірина Горова зізналась, чи вільне її серце зараз

Вона розповіла, що тепер точно знає, якими якостями має володіти чоловік, який стане її обранцем. За словами продюсерки, майбутній партнер повинен бути сильним духом, таким, що здатен викликати повагу і надихати її. Горова вважає, що істинне кохання є найважливішим у стосунках, і саме воно має бути на першому місці для неї.

За її словами, істинне кохання виникає тільки тоді, коли це стає результатом справжніх почуттів, а не просто виявом бажання мати певний ідеал. Для Ірини важливо, щоб поруч була людина, яка володіє силою характеру, адже іноді її власні вимоги можуть бути досить складними. Головним є те, що стосунки повинні бути партнерськими, а сама особистість має бути цілісною і вартою поваги.

Продюсерка Ірина Горова зізналась, чи вільне її серце зараз
Продюсерка Ірина Горова зізналась, чи вільне її серце зараз

Що стосується особистого життя Ірини Горової, відомо, що вона була заміжня двічі. Її першим чоловіком був музикант Юрій, з яким вона уклала шлюб у віці 16 років. У цьому шлюбі у пари народилася дочка Наталія. Після розлучення з Юрієм, Ірина знайшла нове кохання в особі репера Андрія Потапенка, відомого як Потап.

Їхні стосунки тривали 15 років, і у них народився син Андрій. Проте згодом подружжя вирішило розлучитися та вони протягом 2 років приховували це від своїх фанатів.

Нові статті

Схожі статті

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?