“Так зійшлися зірки”: 20-річний наречений Ярослави Магучіх розповів, чому вони відкладають весілля

20-річний український легкоатлет Назар Степанов - наречений олімпійської чемпіонки Ярослави Магучіх. Днями хлопець зізнався, чому вони з обраницею відкладають весілля.

Наречений української олімпійської чемпіонки Ярослави Магучіх 20-річний Назар Степанов днями розсекретив, чому вони з обраницею відкладають весілля.

Їх роман, за спогадами Назара – розпочинався на спільних тренуваннях. Дівчина-спортсменка дуже йому сподобалась і він закохався. Коли йому виповнилося 16 років, то він зважився на те, щоб запросити Магучіх на побачення.

Степанов зізнався, що йому дуже сподобалось, як Ярослава ставиться до життя і всього, що її оточує. Саме в її якості характеру йому і сподобалися. За зізнанням молодого спортсмена – він просто не міг пройти повз таку дівчину. Крім того легкоатлет зізнався, що Ярослава Магучіх в реальному житті – дуже проста.

Ярослава Магучіх та її наречений Назар Степанов
Ярослава Магучіх та її наречений Назар Степанов

До речі, Назар Степанов вже встиг зробити своїй обраниці пропозицію руки та серця.

Урочиста подія сталася у Нью-Йорку, куди вони поїхали заради зйомок для журналу Vogue, які були заплановані в Ярослави. І він відразу повідомив дівчині, що вони завітають до одного з ювелірних бутиків, щоб обрати їй обручку. З рештою, прикраса була обрана в магазині на Рокфеллер-стріт. Саму ж пропозицію вийти за нього заміж Степанов робив в присутності батьків Ярослави Магучіх.

Втім, із весіллям молодята поки що не поспішають. Як розповів наречений – зараз ситуація в країні доволі складна, тому щось планувати не вдається.

Усе дуже складно – зазначив Назар Степанов. – Я не знаю, де і яким буде місце весілля та коли все станеться

Про заручини Ярослави Магучіх та сина її тренерки Тетяни Степанової – Назара, стало відомо в листопаді 2023 року. Тоді спортсменка зазначала, що весілля вони планують вже після Олімпійських ігор.

То ж, імовірно – ця урочиста подія відбудеться вже восени цього року.

Нові статті

Схожі статті

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?