“Поки що вистачає”: 35-річна Ксенія Мішина зізналась, скільки грошей витрачає на місяць та звідки їх бере

Ксенія Мішина сильна та незалежна жінка, яка повністю забезпечує себе сама та свого сина Платона: скільки акторка витрачає щомісяця на свої потреби?

Українська акторка Ксенія Мішина поділилася інформацією про свої витрати, зокрема на оренду житла. В одному з телевізійних шоу акторка розповіла, що наразі вона орендує квартиру, вартість якої складає від 20 до 25 тисяч гривень на місяць. Ксенія зазначила, що їй пощастило з орендодавцями, які проявили розуміння щодо її фінансового становища і готові йти їй на зустріч.

Вона пригадала, що під час початку повномасштабного вторгнення їй вдалося отримати допомогу від орендодавців, які не вимагали платіж, коли ситуація була складною. Однак, коли у Ксенії з’явилася можливість, вона почала регулярно сплачувати орендну плату.

Ксенія Мішина розсекретила суму, яку витрачає на місяць та де бере кошти
Ксенія Мішина розсекретила суму, яку витрачає на місяць та де бере кошти

Акторка підкреслила, що розуміє, що орендодавці також мають свої потреби, тому вона робить все можливе, щоб дотримуватись домовленостей, коли має фінансову можливість. Якщо ж ситуація змінюється, вона може звернутися за підтримкою, і орендодавці завжди готові знову розглянути її ситуацію.

Мішина повідомила, що має у власності квартиру, яку придбала нещодавно. Однак, через необхідність проведення ремонту, вона та її син не можуть зараз проживати в цьому житлі. Ще рік тому Ксенія не отримувала доходи від акторської діяльності. Проте до початку вторгнення їй вдалося реалізувати безліч проєктів, зокрема й за кордоном, що принесло їй певний фінансовий резерв, який вона зараз використовує для свого проживання.

Ксенія Мішина розсекретила суму, яку витрачає на місяць та де бере кошти
Ксенія Мішина розсекретила суму, яку витрачає на місяць та де бере кошти

Артистка уточнила, що для забезпечення свого повсякденного життя їй потрібно близько 80 тисяч гривень на місяць. З цієї суми 25 тисяч йде на оренду квартири, 20 тисяч – на бензин, 10 тисяч – на продукти харчування, а ще 10 тисяч витрачається на комунальні послуги і дрібні витрати.

Нові статті

Схожі статті

Коли день архангела Михаїла 2024: нова дата, прикмети про погоду, що можна і не можна робити в цей день

З 1 вересня 2023 року православна церква України перейшла на новий стиль. Дати усіх перехідних свят змістилися на 13 днів раніше. Розповідаємо, коли в 2024 році християни святкують Михайлів день.

Були артистами, але здатні на більше: як Пономарьов, Святослав Вакарчук та Олена Вінницька змінили професію

Досліджуємо як українські зірки, включаючи Олександра Пономарьова та Святослава Вакарчука, переосмислили свої кар'єри та знайшли нові життєві шляхи.

Вміє окропити міцним слівцем не гірше за Барбір: Зірка “Х-фактору” розсекретив несподівану правду про Кароль

26-річний співак Микита Ломакін розсекретив несподівану правду про співачку Тіну Кароль, з якою зараз налагодив співробітництво. Виявляється, що ведучій 1+1 Людмилі Барбір є чому в неї повчитись.

Горбунов – сам хотів, а Тараса Тополю не відпустила Alyosha: зірки-чоловіки, які були на пологах у дружин

З кожним днем все більше чоловіків погоджуються на партнерські пологи, серед них і зірки шоу-бізнесу - Остапчук, Монатік, Горбунов та інші, хто був поруч з дружинами момент народження дитини.