Зі свекрухою не порівняти: дружина Потапа Настя Каменських показала, як виглядає її мама-красуня майже в 70

37-річна Настя Каменських показала, який вигляд має її мама. Судячи з фото, роки над жінкою не власні. По фото й не скажеш, що вона виходить на 8-й десяток. Подивіться самі.

Українська виконавиця Настя Каменських – з творчої родини. Її мама Лідія – також співачка, яка довго пропрацювала у народному хорі імені Григорія Верьовки. Жінка, якій вже виповнилося 69 років – тісно повʼязана із музикою та з малих рочків прищеплювала любов до музичної творчості і доньці Насті.

Настя Каменських показала маму Лідію
Настя Каменських показала маму Лідію

Лідія Каменських вдома займалась вокалом із маленькою Настею, а ще – відвела дівчинку до музичної школи. Саме завдяки зусиллям матусі дружині Потапа вдалося досягти певних висот на сцені.

Настя Каменських показала красуню-маму
Настя Каменських показала красуню-маму

69-річна Лідія Каменських зараз зовсім не виглядає на свій вік. Жінка звикла вести активний спосіб життя, багато подорожує та відвідує світські заходи. Судячи із фото – вона передала зірковій донці не тільки музичний талант, але й схожу зовнішність.

Настя Каменських із мамою Лідією
Настя Каменських із мамою Лідією

Лідія Каменських, як і її знаменита донька Настя – має пишні кучері. Щоправда, вони мають світлий колір, в той час як в спадкоємиці вони – темненькі.

В 2020 році Лідія поховала чоловіка та залишилася удовою. Батько Анастасії Каменських помер і після цієї сумної події мама сильно зблизилася із знаменитою донькою.

До речі, свекруха Каменських та мама Олексія Потапенка Людмила – на 4 роки молодша за свою родичку. Вона також звикла до активного життя, а в минулому була відома як чемпіонка світу із підводного плавання.

Потап із мамою Людмилою Потапенко
Потап із мамою Людмилою Потапенко

Людмила Потапенко – харизматична жінка, якій виповнилося 65 років. Анастасія Каменських тепло спілкується зі свекрухою, але настільки близьких відносин із нею в артистки немає.
Слід зазначити, що Людмила Потапенко – професійна спортсменка.

Її знаменитий син Олексій (Потап) також раніше показував у соціальних мережах спільне фото, на якому помітно, наскільки вродлива в нього матуся.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.