Пам’ять живе у серцях: історії життя і смерті Скрябіна, Руслани Писанки, Ніни Матвієнко, Сергія Сивохи

Вони залишили великий слід у серцях кожного українця: біографія Кузьми Скрябіна, Руслани Писанки, Сергія Сивохи та Ніни Матвієнко - ними захоплюються й досі.

Пам’ять про людей, що залишили глибокий слід у культурі та суспільному житті, живе в серцях тих, хто їх знав і любив. Історії життя і смерті відомих особистостей, таких як Скрябін, Руслана Писанка, Ніна Матвієнко і Сергій Сивохо.

Скрябін

Відомий український співак Андрій Кузьменко став легендою завдяки своїй роботі в гурті “Скрябін. Однак життя цього талановитого артиста трагічно обірвалося в 2015 році в результаті автомобільної аварії, подробиці якої досі викликають багато запитань.

Хоч і Кузьменко спочатку навчався на стоматолога, але ця професія швидко здалася йому нудною, і він вирішив повністю зосередитися на музиці та у 1989 році створив гурт “Скрябін”. Андрій активно займався не лише музикою, а й подорожував і брав участь у спортивних змаганнях. Серед його досягнень слід зазначити те, що він здобув звання майстра спорту з біатлону.

Історії життя і смерті Кузьми Скрябіна
Історії життя і смерті Кузьми Скрябіна

Фатальний інцидент стався у 2015 році, коли автомобіль Кузьменка зіткнувся з молоковозом у Дніпропетровській області. За інформацією правоохоронців, артист виїхав на зустрічну смугу на звивистій ділянці дороги, що призвело до зіткнення. Внаслідок аварії Кузьменко загинув на місці, а його пасажирка була госпіталізована. Існує версія, що насправді аварія була навмисно організованою, але справу закрили.

Руслана Писанка

19 липня 2022 року стало відомо про смерть Руслани Писанки, видатної української актриси і телеведучої. На момент смерті їй було 56 років. Причиною її смерті стала важка хвороба, яку актриса тримала в таємниці.

Руслана Писанка залишила яскравий слід в українському мистецтві завдяки своєму неперевершеному акторському таланту і здатності перевтілюватися в будь-які ролі. Її особистість відзначалася не тільки майстерністю виконання ролей, але і неймовірною позитивною енергетикою, яка завжди вражала оточуючих.

Історії життя і смерті Руслани Писанки
Історії життя і смерті Руслани Писанки

Вона завжди мала повну фігуру, але ніколи не дозволяла цьому стати причиною для комплексів. Перший дебют у кіно видбувся у 90-тих роках, а згодом телеведуча почала брати участь у таких відомих проєктах, як: Дизель-шоу, Танці з зірками, Жіночий клуб та інші.

Після того як розпочалося повномасштабне вторгнення, Руслана Писанка вирушила до Німеччини, де у неї було виявлено серйозне захворювання, а саме рак. Зірка одразу ж розпочала лікування, але лікування не принесло очікуваних результатів, і 19 липня Руслана Писанка померла.

Ніна Матвієнко

8 жовтня 2023 року стало відомо про смерть Ніни Матвієнко, видатної співачки та народної артистки України. Відомо, що вона не дожила до свого 76-го дня народження лише два дні.

Ніна Матвієнко здобула популярність завдяки своєму впізнаваному голосу і таланту виконання українських народних пісень. Протягом понад двадцяти років Ніна Матвієнко виступала у хорі Григорія Верьовки. Її творчий шлях був насичений участю у всесоюзних музичних конкурсах та міжнародних гастролях.

Історії життя і смерті Ніни Матвієнко
Історії життя і смерті Ніни Матвієнко

Артистку звинувачували в українському націоналізмі через те, що в її репертуарі не було пісень російською мовою. У відповідь на ці обвинувачення, Ніна Матвієнко зазвичай жартувала, що її співи не можуть задовольнити всіх, і якщо комусь потрібна російська пісня, то нехай слухають Зику.

Як відомо, артистка пішла з життя саме через онкологію та Ніна Матвієнко ніколи не скаржилась на проблеми зі здоров’ям, тож це було несподіванкою для багатьох.

Сергій Сивохо

17 жовтня 2023 року рано вранці стало відомо про смерть Сергія Сивохо, колишнього гравця КВК, українського актора та ведучого. Артист пішов з життя на 55-му році. Сергій був не лише відомим шоуменом, але й справжнім універсалом. Закінчивши інститут за спеціальністю інженер-металург, він не зміг реалізуватися у цій сфері. Натомість його кар’єра розпочалася в КВК, де він здобув велику популярність завдяки своєму гумору та харизмі.

Здоров’я Сергія Сивохо було не зовсім стабільним з раннього віку. У шість років лікарі діагностували у нього бронхіт з астматичним компонентом. Лікування гормональною терапією призвело до набору зайвої ваги.

Історії життя і смерті Сергія Сивохи
Історії життя і смерті Сергія Сивохи

Влітку 2017 року у відомого артиста була виявлена виразка шлунка. Лікарі порадили Сивохо схуднути. В результаті цієї рекомендації шоумен втратив 50 кілограмів, але через малорухливий спосіб життя в його легенях почала накопичуватися рідина, що вимагало медичного втручання, і лікарі були змушені ввести його в штучну кому.

З початком повномасштабного вторгнення Сергій Сивохо зник з публічного інформаційного простору. У соціальних мережах було позначено, що він знаходився в Німеччині.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?