Аделька зве, а мама борщ варить: 43-річна Лілія Ребрик показала кулінарний блог з кухні. Що в зірковому меню?

Багатодітна матуся Лілія Ребрик похвалилася кулінарними шедеврами, приготованими на кухні власноруч. Подивіться які смаколики створила ведуча для старших доньок та коханого чоловіка Андрія Дикого.

43-річна телеведуча з українського каналу “Дім” неодноразово дивувала суспільство своїми вміннями. Ще в березні поточного року вона народила третю донечку Аделіну, а через кілька тижнів вже встигла відновитись та знов вийти в ефір до своїх улюблених глядачів.

Лілія Ребрик – справжній енерджайзер і може підзарядити невпинною енергією усіх навколо навіть у ті миті, коли вимкнули світло. Зіркова ведуча на своїй сторінці у соцмережі Instagram часто ділиться не тільки робочими моментами та благодійними заходами. Жінка розповідає і про домашній побут.

От як, наприклад, днями 43-річна Ребрик після ранкового дощику вирішила піти на грядки та подивитись, чи не дозрів врожай. В будинок вона повернулась із купою маленьких огірочків, а ще – показала стиглу малину на кущиках та ягідки дозрілої чорниці.

Лілія Ребрик показала домашній врожай чорниці
Лілія Ребрик показала домашній врожай чорниці

Життя не стоїть на місці. В один день поласували родиною вітамінним салатом та ягодами, а вже наступного дня – треба готувати щось більш ситне. Прийшовши додому з улюбленої роботи, Лілія Ребрик пішла на кухню. Невеличкий проміжок часу, протягом якого її 5-місячна донечка Аделіна спала в колисці, багатодітна мама вирішила присвятити… приготуванню найсмачнішого домашнього обіду. Результат своєї праці зіркова господиня продемонструвала на відео в Stories.

Лілія Ребрик розповіла, що приготувала на обід
Лілія Ребрик розповіла, що приготувала на обід

Лілія Ребрик вийшла в ефір до прихильників у білій сорочці в чорний дрібний горошок. вона розповіла, чим саме буде годувати цього дня Андрія Дикого та старших донечок. Отже, мати року, як назвала сама себе телезірка – встигла приготувати червоний борщ і такого ж кольору компот зі свіжих фруктів, імовірно також зібраних на дачній ділянці поряд з будинком.

Лілія Ребрик похвалилася борщем та компотом, які приготувала власноруч
Лілія Ребрик похвалилася борщем та компотом, які приготувала власноруч

Але особливу увагу Лілія Ребрик звернула на десерт. Він зʼявився в кадрі останнім, але виглядав не менш апетитно, аніж борщ із компотом.

Лілія Ребрик похвалилася пирогом з груш, який спекла на десерт
Лілія Ребрик похвалилася пирогом з груш, який спекла на десерт

Господиня спекла пиріг з груш та прикрасила його зверху цукровою пудрою та кремом.

Лілія Ребрик поділилася рецептом смачного пирога з грушевою начинкою
Лілія Ребрик поділилася рецептом смачного пирога з грушевою начинкою

Вже в наступній Stories вона поділилася рецептом грушевого пирога.

 

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?