Цьому красеню вже 3 роки, а цьому днями 83: Микита Добринін показав 2 покоління своєї родини на одному фото

36-річний телеведучий Микита Добринін показав два покоління своєї родини на одній світлині. В його Stories Instagram днями зʼявилися фото 3-річного сина Лева від Даші Квіткової із прадідусем.

Микита Добринін, справжнє імʼя якого Влад Вакулович — український радіо- та телеведучий, а також головний герой романтичного шоу “Холостяк”, яке вийшло на українському каналі “СТБ” у 2019 році.

В своїх соцмережах Микита Добринін постійно ділиться деякими моментами свого приватного життя. Зокрема, там можна побачити, як виглядає його 3-річний син Лев, якого народила чоловікові Даша Квіткова.

Микита Добринін показав маленького сина Лева
Микита Добринін показав маленького сина Лева

Днями в Stories Микити Добриніна зʼявилася порція нових світлин із сином. Хлопчик разом із татусем відправився до його рідного міста Чернівці, де зараз проживають батьки та старше покоління з родини Влада Вакуловича. За словами зіркового ведучого – в них із синочком там якась важлива місія.

Микита Добринін показав красеня-дідуся
Микита Добринін показав красеня-дідуся

Спочатку Добринін показав Лева, що сидів на задньому сидінні автомобілю. Хлопчик радісно посміхався. В наступному кадрі поряд із Микитою на передньому сидінні показався найстарший представник родини – дідусь телеведучого та, відповідно прадід маленького Льови.

Чоловік повідомив, що вони своєю теплою компанією їдуть до Чернівців. Не забув Добринін відпустити комплімент і на адресу дідуся, який, до речі – теж щиро посміхався у камеру телефона. Відомий ведучий зазначив, що попри вік цей літній чоловʼяга – також красень ще той. І з цим складно сперечатися.

Микита Добринін показав два поколіня своєї родини на одному фото: прадідусь та онук
Микита Добринін показав два поколіня своєї родини на одному фото: прадідусь та онук

За словами Микити Добриніна, прадідусю маленького Лева днями виповниться 83 роки. Однак він попри почесний вік продовжує жити та знаходить привід для посмішки.

На наступній світлині Добринін показав двох найближчих родичів разом. Прадідусь Микола тримав 3-річного онука на руках посеред світлої кімнати. Імовірно, знімки були зроблені тоді, коли родина вже дісталася домівки у Чернівцях.

Телеведучий Микита Добринін показав два покоління своєї родини на одній світлині: прадідусь та онук
Телеведучий Микита Добринін показав два покоління своєї родини на одній світлині: прадідусь та онук

Прадід на них виглядає неймовірно щасливим. Та й як же інакше – коли в тебе на руках облаштувалося маленьке щастя.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?