Ольга Сумська розповіла про головний конфуз у своїй кар’єрі, свідком якого був Горянський: “Сімейні труселя”

Ольга Сумська протягом багатьох років грає в театрі та смішних ситуацій стає все більше і більше. Акторка пригадала один інцидент, який стався з нею та її колегами прямо під час виступу.

Відома українська акторка Ольга Сумська поділилася розповіддю про свій професійний шлях. Зокрема, вона пригадала про незвичайний випадок, що трапився під час її виступу на сцені в театрі разом з колегою та чоловіком.

У своїй історії акторка розповіла про ситуацію, коли, виступаючи на сцені разом з Володимиром Горянським і Віталієм Борисюком, вона зіткнулася з неприємним інцидентом. Під час вистави хтось встиг вкрасти частину їхнього театрального костюма. Це викликало значні труднощі, оскільки без вкраденого одягу актори не могли виконати заплановану частину вистави та пропустили уривок. Через це їм довелося продовжити гру без важливих сцен, що суттєво ускладнило виступ.

Ольга Сумська розповіла про курйозну ситуацію, яка з нею сталася в театрі. Фото з Instagram @olgasumska
Ольга Сумська розповіла про курйозну ситуацію, яка з нею сталася в театрі. Фото з Instagram @olgasumska

За лаштунками вистави було вкрадено не тільки сценічні костюми, але й білизну, серед якої виявились сімейні труселя та сорочка. Ситуація стала ще смішнішою, коли пізніше крадене було повернуто поштою, що дозволило їм в подальшому грати виставу без перешкод.

Відомо, що Ольга Сумська вперше вийшла на сцену Запорізького українського драматичного театру імені М. Щорса у віці 5 років, зігравши роль у виставі “Дженні Герхардт”. Після завершення навчання у Київському інституті театрального мистецтва імені Івана Карпенка-Карого в 1987 році, вона розпочала свою акторську кар’єру.

Ольга Сумська розповіла про курйозну ситуацію, яка з нею сталася в театрі. Фото з Instagram @olgasumska
Ольга Сумська розповіла про курйозну ситуацію, яка з нею сталася в театрі. Фото з Instagram @olgasumska

Ще будучи студенткою, Сумська дебютувала в кіно, отримавши роль у фільмі “Вечори на хуторі поблизу Диканьки”. Сьогодні її кар’єра включає як театральні вистави, так і різноманітні кінороботи, де вона продовжує радувати глядачів своєю грою.

Нові статті

Схожі статті

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?