“Буде ще дівчинка”: 40-річна дружина Юрія Горбунова Катя Осадча поділилася великим щастям великої родини

Зіркова ведуча Катерина Осадча поділилася безмежним щастям великої родини. Яке свято відзначали в популярній родині та чи варто чекати, що невдовзі в її з Юрієм Горбуновим синів буде сестричка?

Два дні тому в родині Юрія Горбунова та Катерини Осадчої відбулася святкова подія. Їх молодший синок Данило відсвяткував третій день народження. Зіркові батьки висвітлили цю важливу, хоч і маленьку дату в соціальних мережах. Зокрема, 40-річна Катерина Осадча пригадала, як три роки тому самостійно везла хлопчика, в своєму животику до пологового будинку. На той момент вагітній Осадчій було 37 років.

Абсолютною несподіванкою для майбутньої мами стало те, що малюк Данило вирішив народитися на декілька тижнів раніше. Катя Осадча пригадала, що лікар-гінеколог ставив їй строк пологів на вересень, але невгамовний хлопчина поспішив на білий світ раніше – на 38 тижні вагітності.

Катерина Осадча пригадала, як народжувала молодшого сина Данила
Катерина Осадча пригадала, як народжувала молодшого сина Данила

Данило народився за півроку до початку повномасштабного вторгнення, а перші місяці та роки життя пройшли в постійних тривогах та ракетних атаках. Втім, батьки робили все, аби хлопчик почувався щасливим.

Молодший син Катерини Осадчої та Юрія Горбунова - Данило
Молодший син Катерини Осадчої та Юрія Горбунова – Данило

До речі, Катя Осадча у привітанні до молодшого сина зізналася, що… мріяла про дівчинку. І коли народився хлопчик – то зірка українських екранів навіть засмутилася. Втім, згодом ведуча перепросила за це в маленького синочка.

Ти найкращий хлопчик в світі – зізналася колишня світська левиця. – Дякуємо, що ти обрав нас!

Катя Осадча розповіла, що хотіла народити дівчинку
Катя Осадча розповіла, що хотіла народити дівчинку

В коментарях до цього привітального допису прихильники тепло привітали маленького Данила Горбунова із особистим святом. Одна з дописувачок підтримала Катерину та зазначила:

Будет ещё и девочка! Какие ваши годы

Ще одна користувачка назвала Данила милим хлопчиком та побажала, аби в нього все було чудово.

Катерині Осадчій побажали народити ще дівчинку
Катерині Осадчій побажали народити ще дівчинку

Серед побажань маленькому імениннику затесалося і коротеньке привітання від батька, Юрія Горбунова. Він залишив під дописом цілий рядок смайлів у вигляді червоних сердець.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.