“Я кілька разів стояла на краю”: куди зникла популярна зірка 90-тих Астрая та чим займається зараз

Вона була шалено популярна в 90-тих роках та з часом співачка зникла з медіапростору - як виглядає Астрая, яка насправді Олена Петрова та як змінилось її життя?

Співачка Астрая здобула неймовірну популярність у 90-ті роки. Її пісні займали провідні позиції в музичних хіт-парадах, вона з’являлася на обкладинках престижних глянцевих видань і навіть провела еротичну фотосесію для одного з журналів. Продюсером Астраї був Геннадій Татарченко, один з найвідоміших композиторів України. З ним вона перебувала у шлюбі понад 20 років, за цей час народила сина, але згодом подружжя після гучного конфлікту в медіа оголосило про розлучення.

Олена Петрова – справжнє ім’я співачки, продовжує займатися творчістю, але має успіхи й в інших сферах. Вона викладає в київському університеті і гастролює з театральними виставами. У своєму інтерв’ю артистка поділилася, що намагається адаптуватися до нових умов і вірить в перемогу.

Зірка 90-тих Астрая розповіла, куди зникла та чим займається зараз
Зірка 90-тих Астрая розповіла, куди зникла та чим займається зараз

Астрая розповідає про своє спілкування з колишнім чоловіком, Геннадієм, з великим спокоєм і вдячністю. Вона зазначає, що не має нічого поганого, що сказати про Геннадія як батька. Син добре спілкується з ним, хоча Астрая визнає, що їй би хотілося, щоб Геннадій більше допомагав у вихованні Кирила. Проте, враховуючи, що у них є син, а не дочка, вона вважає, що все гаразд.

Астрая також ділиться тим, що спілкування з Геннадієм стало непростим після розлучення, особливо для нього. Вона помітила, що чоловіки іноді, коли відчувають свою провину, можуть вести себе так, ніби вони ображені. Але співачка висловлює вдячність Геннадію за сина і запевняє, що завжди готова прийти на допомогу, якщо це буде необхідно.

Зірка 90-тих Астрая розповіла, куди зникла та чим займається зараз
Зірка 90-тих Астрая розповіла, куди зникла та чим займається зараз

Щодо причин розлучення, Астрая утримується від конкретних деталей. Вона згадує, що їхній шлюб тривав понад 20 років, і вони вважалися однією з найміцніших пар в українському бізнесі. Вже десять років вони не разом, але Астрая вважає, що найголовніше – це те, що колись їх поєднувало прекрасне кохання. На даний час її серце залишається відкритим для новиї романтичних стосунків.

Щодо матеріального становища, то артистка не може сказати, що умови її життя значно покращилися. Вона згадує, що під час повномасштабного вторгнення її підтримала Академія мистецтв, і ректор організації дуже дбав про колектив. Протягом першого року вона не отримувала жодних доходів від своєї професійної діяльності, будь то акторська або співацька.

Зірка 90-тих Астрая розповіла, куди зникла та чим займається зараз
Зірка 90-тих Астрая розповіла, куди зникла та чим займається зараз

Тільки пізніше почалися благодійні вистави та концерти, які принесли певний дохід. Олена розповідає, що її поточні джерела доходу складаються з кількох складових. По-перше, вона активно викладає в Академії, її діяльність також включає проведення концертів, запрошення бути ведучою на різноманітних заходах, а також участь у журі конкурсів і фестивалів. Окрім цього, Олена бере участь у театральних виставах, які організовує агенція “Те-Арт”.

Зірка 90-тих Астрая розповіла, куди зникла та чим займається зараз
Зірка 90-тих Астрая розповіла, куди зникла та чим займається зараз

Протягом цього року виступів було більше, ніж днів у році, і графік гастролей розписаний вже до 2026 року. Однак планування буде оновлюватися, оскільки до розкладу додаються нові спектаклі. Олена з нетерпінням чекає осені, коли гастролі відновляться, адже отримані відгуки від глядачів є для неї значним джерелом натхнення і підтримки.

Нові статті

Схожі статті

“Хто це? Моя велика дитина?”: кулінарка Ольга Мартиновська показала підрослу 8-річну доньку від Івана Кобця

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська, яка нещодавно відсвяткувала 35-й день народження – показала свою підрослу доньку Віру. Дівчинка росте розумницею і постійно радує матусю новими досягненнями.

В фіолетовій кофтині та з вечірнім макіяжем: співачка Джамала показала, як виглядає її красуня-мама

Співачка Джамала нещодавно поділилася в соціальних мережах новою світлиною зі своєю мамою. Подивіться, як виглядає жінка, яка народила видатну артистку української сучасності.

“Віталька у 1996 році”: Ольга Сумська показала старе фото Борисюка – 33-річний красень в зелених шортах

Акторка Ольга Сумська часто ділиться в соціальних мережах світлинами із чоловіком Віталієм Борисюком. Днями вона в Stories показала, як виглядав коханий в рік їхнього весілля.

“Тимофій Володимирович”: Остапчук вперше показав обличчя свого сина на знімку УЗД: схожий на тата чи ні?

Володимир Остапчук і його молода дружина Катя Полтавська знаходяться в очікуванні свого сина. В соцмережах зіркові батьки регулярно звітують про стан майбутньої мами та результати скринінгів.