“Мій Вадим розпочинає новий етап у житті”: Лілія Подкопаєва розсекретила, де буде навчатись її 18-річний син

Лілія Подкопаєва часто ділиться досягненнями своїх дітей у соціальних мережах, зокрема, страшного сина Вадима, який цього року вступає до вишу в США.

Вадим наразі перебуває на новому етапі свого життя, розпочавши навчання в одному з найпрестижніших навчальних закладів, яке має особливе значення для його матері. Лілія Подкопаєва опублікувала рідкісний знімок зі своїм 18-річним сином, на якому вона поділилася інформацією про те, що Вадим продовжить свою освіту в США.

Після завершення школи, Вадим стоїть на порозі нових можливостей, адже перед ним відкривається новий шлях. Син Подкопаєвої став студентом Технологічного інституту Джорджії. Хоч і подробиці щодо обраної спеціальності Вадима не були розкриті, але його вступ до цього закладу вже є значним досягненням. Лілія з гордістю зазначила, що цей крок є важливим етапом у житті її сина, підкреслюючи, що мрії стають реальністю завдяки належним зусиллям, часу і вірі.

Лілія Подкопаєва розповіла, де саме буде навчатись її син в США. Фото з Instagram @podkopayeva_official
Лілія Подкопаєва розповіла, де саме буде навчатись її син в США. Фото з Instagram @podkopayeva_official

Виявилося, що Вадим опинився у тому самому знаковому місці, яке колись стало важливим для його відомої матері. 28 років тому, коли Лілія Подкопаєва брала участь в Олімпійських іграх, її команда проживала в селищі, розташованому на території кампусу GeorgiaTech. І ось тепер, через багато років, Вадим знову потрапив до цього місця. Гімнастка відзначила, наскільки дивно іноді життя вносить несподівані повороти, і замислилася, чи могла б вона тоді уявити, що їх долі приведуть їх сюди знову.

Лілія Подкопаєва розповіла, де саме буде навчатись її син США
Лілія Подкопаєва розповіла, де саме буде навчатись її син США

У 2006 році Лілія Подкопаєва прийняла рішення всиновити Вадима. Тоді він був зовсім маленьким хлопчиком, який ще не досяг і року, і перебував у дитячому будинку в Донецьку. Лілія Подкопаєва без жодних сумнівів взяла на себе відповідальність за його майбутнє, забезпечивши йому необхідну любов і турботу. З того часу минуло вже 18 років, і тепер її син живе разом з нею в США, продовжуючи своє навчання. Спортсменка не шкодує слів похвали для свого сина, який виріс чудовою людиною.

Нові статті

Схожі статті

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?