Молоді Ротару, Білик і Пономарьов поряд: зірка 90-х Астрая показала раритетне фото, якого ніхто ще не бачив

В Мережі спливла раритетна світлина, на якій зображені молоді українські артисти. Софія Ротару, подружжя Білоножків, Ірина Білик та Олександр Пономарьов показалися на спільному фото.

Популярна в 90-ті роки співачка Астрая оприлюднила в Інтернеті раритетне фото багаторічної давнини. Раніше ця світлина ніде не публікувалася, то ж шанувальники українських виконавців змогли побачити її вперше. Ведучі українські артисти, серед яких були і сама Астрая, і Софія Ротару, і Білик з Олександром Пономарьовим – розташувались в оточенні колишніх політичних еліт України.

На груповій світлині можна побачити Леоніда Кучму, київського очільника тих часів Олександра Омельченка та голову президентської адміністрації Євгена Кушнарьова.

Співачка з 90-х Астрая показала раритетне фото із Ротару, Білик та Пономарьовим
Співачка з 90-х Астрая показала раритетне фото із Ротару, Білик та Пономарьовим

Астрая в розмові із журналістами розповіла, що це фото було зроблене під час всеукраїнського фестивалю ” Пісенний вернісаж”. Це був один з перших пісенних конкурсів сучасної пісні на українській естраді. Його створив легендарний режисер Борис Шарварко.

Точної дати, коли було зроблено фото – Астрая не пригадала. Але назвала приблизну: 1996 або 1997 рік.

Окрім цього Астрая розповіла, що в той час артисти товаришували один із одним, створюючи певні уособлені кола. Виконавці зближувалися лише із тими, із ким часто гастролювали та виступали на одній сцені.

Виконавиця з 90-х років зазначила, що Софія Ротару із колегами була завжди привітною та дружелюбною. Особливу прихильність вона висловлювала молодим співакам. Хоча в публічному просторі ходили чутки, ніби Софія Михайлівна серед творчих колег веде себе зарозуміло.

Астрая повідомила, що її колишній чоловік – композитор Геннадій Татарченко навіть писав для Софії Михайлівни музику для пісень. Артистка пригадала, як одного разу вона із чоловіком прийшла в готель до Ротару. Чоловік показував їй нові роботи. Співачка була із ними привітною та щирою, хоча на той момент була вже зіркою великого масштабу.

Астрая також зазначила, що в шоу-бізнесі того часу панувала культура та повага один до одного. А ще – вдячність слухачам, які відвідують концерти артистів.

Нові статті

Схожі статті

Зірковий рецепт яблучної шарлотки: Наталія Могилевська поділилась осіннім десертом – без борошна і цукру

В останньому місяці літа 49-річна співачка Наталія Могилевська чесно зізналася своїй широкій аудиторії у тому, що її змагання зі схуднення успіхів не мало. Зараз зірка знов рухається до своєї мети.

Переспівала 2 хіти українською: 39-річна Тіна Кароль здивувала шанувальників новим звучанням пісень (Відео)

Популярна українська співачка Тіна Кароль вперше в історії творчості переспівала російськомовні хіти зі свого репертуару українською мовою. Як вони звучать – покаже "Один Факт".

Серіальна подруга 64-річного “Папіка” Стаса Боклана Даша Петрожицька розсекретила, коли вийде заміж

Акторка Дарʼя Петрожицька розповіла, чому досі не вийшла заміж за свого обранця, хоча заручини пройшли вже давно. Чому вони разом зі своїм хлопцем Олексієм досі не оформили стосунки офіційно?

Марічка Яремчук показала, як виглядає її мама Дарина, що залишилась вдовою і живе в Чернівцях

Назарій Яремчук та його діти багато років знаходяться в епіцентрі уваги українського суспільства. Водночас в його творчій родині була й та, що завжди залишалася в тіні слави своїх зіркових родичів.