“Накошу бабла і звалю”: 51-річний Олег Винник знову публічно звернувся до своїх фанаток з промовою

Олег Винник більше двох років не з'являвся на публіці та після висловлювань екс-продюсера знову дав про себе знати, але все це пов'язано з виходом його нової пісні - чому співак повернувся в медіа?

Олег Винник переїхав з України до Німеччини та вже більше 2 років живе там. Довгий час співак не з’являвся в медіапросторі через невідомі причини, але вирішив виправити ситуацію. Співак опублікував нове відео, звертаючись до своїх прихильників. У своєму повідомленні артист висловив свою глибоку вдячність фанатам за підтримку і лояльність. Він подякував своїм підписникам за те, що вони залишаються з ним і підтримують його творчість.

Він також не забув згадати про українських захисників, висловивши вдячність за їхню мужність та зусилля. Винник підкреслив, що завдяки їм у людей є можливість підтримувати зв’язок і бачити один одного, незважаючи на труднощі. На завершення свого звернення, співак висловив впевненість у перемозі України та зазначив, що любить своїх шанувальників безмежно, а також нагадав про вихід його нової пісні 23 серпня.

Олег Винник записав нове звернення для своїх шанувальниць. Фото з TikTok @olegg.vynnuk.original
Олег Винник записав нове звернення для своїх шанувальниць. Фото з TikTok @olegg.vynnuk.original

У соціальних мережах користувачі з іронічним настроєм коментували заяву артиста про його плани, зазначаючи, що він хоче “заробити гроші і піти”. Коментарі були наповнені сарказмом і критикою, зокрема, деякі користувачі називали артиста “зрадником”, висловлюючи невдоволення його рішенням щодо втечі.

Проте серед критичних відгуків знайшлися і теплі слова підтримки. Фанати артиста щиро раділи його поверненню, висловлюючи підтримку. Вони запевняли, що чекають на новий реліз пісні “Мої люди” і висловлювали свою безмежну любов та підтримку, бажаючи успіхів у його творчості.

Олег Винник записав нове звернення для своїх шанувальниць. Фото з TikTok @olegg.vynnuk.original
Олег Винник записав нове звернення для своїх шанувальниць. Фото з TikTok @olegg.vynnuk.original

Напередодні колишній продюсер Винника, Олександр Горбенко, висловив звинувачення на адресу артиста та його представниці Валерії Барон, стверджуючи, що вони навмисно дезінформують публіку. Горбенко також зазначив, що співак нібито залишив Україну ще 27 лютого, при цьому приховуючись під пледом в автомобілі його дружини Ніни Горбенко.

Згодом Винник записав відеозвернення для своїх шанувальників, в якому підтвердив, що його ситуація наразі є стабільною і нормальною, але на заяви екс-продюсера не відреагував.

Нові статті

Схожі статті

+1 учасник є! Відома співачка подала заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення-2025 – шанси України

Тільки перший день подачі заявок, а вже є зареєстровані - хто з відомих співачок вже встиг зареєструватись на Нацвідбір на Євробачення-2025. Подробиці.

“Попередній досвід”: Тімур Мірошниченко розповів, чому його старша донька пішла в 1 клас аж у 8 років

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, як його названа донечка Ангеліна адаптується в школі та чому дівчинка пішла в 1 клас лише у 8 років. "Один Факт" розповість більше деталей про її шкільне життя.

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.