“Стожари” Яремчука зазвучали по-новому: легендарну українську пісню переспівав 36-річний Дантес (Відео)

36-річний український співак Володимир Дантес на прохання Марічки Яремчук переспівав легендарну пісню "Стожари". Послухайте, як звучить улюблена композиція в новому аранжуванні.

На початку серпня 2024 року відбулась довгоочікувана премʼєра документального фільму “Яремчук: незрівнянний світ краси”. До участі в проєкті продюсерка і донька славетно відомого співака Назарія Яремчука – Марічка долучила молодих українських виконавців.

Зокрема, пісню “Стожари” взявся переспівати талановитий екс-“фабрикант” Володимир Дантес. Завдяки йому композиція зазвучала зовсім по-новому, але зберегла мелодію та співзвучність куплетів.

Пісня “Стожари” у новому аранжуванні від Володимира Дантеса повʼязана із документальною кінострічкою “Яремчук: незрівнянний світ краси”. Фільм вийшов зовсім нещодавно, але вже встиг отримати чимало гарних відгуків.

“Стожари” у виконанні 36-річного Володимира Дантеса — це поєднання різних музичних стилів із повним збереженням аутентичної мелодії та тексту віршованих куплетів. Нове, незвичне і водночас захоплююче звучання пісні – це ще один поштовх для того, аби подивитися проєкт про знакового артиста української естради.

Як створювалися “Стожари” Назарія Яремчука?

Історія створення популярної пісні “Стожари” уходить своїм корінням в 1977 рік. Саме в той час Назарій Яремчук зустрівся із композитором Павлом Дворським та автором пісень Володимиром Кудрявцевим. Згодом Яремчук зізнавався, що чарівна мелодія пісні народилася в його знайомого композитора, коли він спостерігав за нічним зірковим небом.

Отже Назарій Назарович поставив перед творчим тандемом Дворського та Кудрявцева складне завдання. Мовляв потрібно створити таку композицію, яка б стала не менш популярною, аніж “Червона Рута” Івасюка.

Існує легенда, що люди, які зустріли своє кохання під цим сузірʼям, не вкритим хмарами — будуть щасливими в шлюбі вічно.

Як звучать “Стожари” Володимира Дантеса?

Нещодавно український співак Володимир Дантес оприлюднив у соціальних мережах окремі фрагменти пісні “Стожари”, яку він виконав для документального фільму.

Чоловік трохи змінив звучання композиції та зʼявився у кадрі у незвичному образі. Багато прихильників співака після прослуховування зазначили, що Дантес зміг вийти на новий рівень музичної культури.

Володимир Дантес переспівав легендарну пісню Назарія Яремчука Стожари
Володимир Дантес переспівав легендарну пісню Назарія Яремчука Стожари

Свою думку щодо оновленого звучання пісні батька залишила і Марічка Яремчук. У своєму повідомлені дівчина зазначила, що ця композиція чудово підходить вродливим чоловікам.

Володимир Дантес розповів, що створив куплети пісні “Стожари” у різних жанрах. Адже він мав на меті не просто переспівати композицію, а показати світові своє власне бачення.

До речі, “Стожари” – улюблена пісня мами 36-річного Вови Дантеса. Саме тому артист не зміг відмовитися від пропозиції Марії Яремчук заспівати саме її для документальної кінострічки.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?