“Наш ранок”: дружина Віталія Козловського показала 6-місячного сина Оскара, який вже стає схожим на тата

Минуло вже майже пів року, а він помітно підріс - дружина Віталія Козловського опублікувала свіже фото з сином Оскаром та показала, як проходять їхні ранки.

Син артиста Віталія Козловського наближається до свого шестимісячного віку. Дружина співака, Юлія Бакуменко, поділилася рідкісним сімейним моментом, опублікувавши фото їхнього малюка. На знімку, розміщеному в Instagram видно, як маленький Оскар, якому виповниться шість місяців 25 серпня, спить у ліжечку. Він був одягнений у спортивний костюм із зображеннями супергероїв Marvel.

Подружжя поки що не розкриває обличчя малюка, тому повністю розгледіти Оскара не вдається. Проте на фото чітко помітно, як швидко він росте. Юлія Бакуменко, яка є PR-менеджером, супроводила світлину простим підписом: “Наш ранок”, додавши до посту смайлик у вигляді червоного сердечка.

Дружина Віталія Козловського вперше за тривалий час показала їхнього сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko
Дружина Віталія Козловського вперше за тривалий час показала їхнього сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko

25 лютого 2024 року відбулася важлива подія в житті Віталія Козловського: у нього народився син. Новина про це з’явилася лише через два місяці після події, але подружжя давно ухвалило рішення про батьківство ще до початку повномасштабного вторгнення. Однак про вагітність дружини артист дізнався лише під час військових навчань.

Відомо, що Козловський був присутній при народженні сина, хоч і спочатку не дуже прагнув цього. Проте з часом він вирішив, що хоче бути поруч у цей момент. Віталій самостійно обрав ім’я для свого сина, Оскар. Цю ідею він запозичив від українки, з якою познайомився під час свого перебування в Італії.

Дружина Віталія Козловського вперше за тривалий час показала їхнього сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko
Дружина Віталія Козловського вперше за тривалий час показала їхнього сина. Фото з Instagram @yuliabakumenko

Весною відбулося хрещення Оскара, яке пройшло у Михайлівському Золотоверхому монастирі в Києві. Хрещеними батьками малюка стали Юла, дружина відомого ведучого Анатолія Анатоліча, а також продюсер Андрій Ігнатченко.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?