Зірка “ТСН” повернулася: Лідія Таран показала, як змінилася за 2 роки життя у Франції – волосся стало менше

46-річна ведуча Лідія Таран на початку 2022 року виїхала з України до Франції. Раніше її кума Марічка Падалко розповідала, що хрещена її сина взагалі може не повернутись. Але Падалко помилялась.

Ведуча новин ТСН на каналі “1+1” Лідія Таран виїхала разом із донькою Василиною до Франції ще на початку повномасштабного вторгнення. Від лютого 2022 року вона мешкала у французькому містечку Нансі та допомагала українським переселенцям.

З моменту виїзду Таран з України пройшло понад два роки. Наприкінці 2023-го її кума та рідна мама хресника Михайла – Марічка Падалко, висловлювала припущення, що Таран взагалі не повернеться до України. Імовірно, що її колега вже облаштувалась за кордоном та й доньку Василину кидати не хоче – дівчинка також знайшла у Франції нових друзів та відвідує тамтешній навчальний заклад.

Втім, останні фото з блогу Лідії Таран в Instagram свідчать про те, що Падалко помилялась.

Декілька годин тому зіркова ведуча оприлюднила на особистій сторінці яскраве літнє фото з київського Подолу. Разом із кумою Марічкою Падалко вони сфотографувалися на тлі оглядового колеса. Тепла мить зустрічі після довгої відсутності викликала у обох жінок щирі посмішки на обличчях.

Лідія Таран вдяглася по-літньому – у білі штани та ніжно-бірюзову напівпрозору блузу.

Марічка Падалко позувала на фото у білій футболці та темно-синіх джинсах.

Одного разу на Подолі – саме так підписала світлину Лідія Таран

Дописі зіркова ведуча розповіла, що з Марічкою Падалко їх поєднує 20 років теплої дружби:

промайнули, як кілька обертів отого колеса, що за нами – вдалась до порівняння Таран

Жінка згадала і свого похресника та старшого сина Падалко – Михайла Соболєва. Мовляв, поки вона була відсутня в Україні – хлопець встиг закінчити школу та стати студентом київського ВИШу. Зміни відбулись і в житті Михайлового батька – Єгора Соболєва.

До речі, він є хрещеним батьком доньки Таран Василини Доманської. Зараз Соболєв боронить кордони української держави на фронті.

Незважаючи на вкрай складну ситуацію в Україні куми все ж знайшли приємні теми для розмови. Таран зізналась, що вони з Марічкою вирішили обговорити цьогорічну Олімпіаду в Парижі та здобутки українських спортсменів.

Адже багато років тому перший оберт колеса їхньої жіночої дружби розпочався з конкуренції між спортивними редакціями. На той час Марічка Падалко вела програму “Проспорт” на плюсах, а Лідія Таран була ведучою “Спортрепортеру” на “Новому Каналі”.

Нові статті

Схожі статті

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?