3-річний син 58-річного Віктора Павліка називає тата “дідо”: а дружина Репяхова – кличе його Франковичем

Молода дружина Віктора Павліка показала, як проходять її ранки разом із 3-річним сином Михасем, в той час як співака навіть не видно й поруч. Подробиці.

Катерина Репяхова активно ділиться моментами свого життя у соціальних мережах, зокрема в Instagram, де публікує різноманітні фото і відео разом з Віктором Павліком та їхнім сином Михасем. Блогерка часто демонструє, як проходять заняття її сина, і нещодавно опублікувала знімок, зроблений рано вранці. На цьому фото було написано “Доброго ранку”, а сам Михась, за словами матері, вчився вимовляти слова.

У публікації Катерина пояснила, що конкретно мала на увазі її дитина, коли вимовляв ті чи інші звуки. Наприклад, “Віу” асоціювалося з швидкою допомогою, “е” — з екскаватором, “по” — з потягом, “ррр” — з левом, “тато” — з дідо, “мо” — з морквою, а “я” — з яблуком.

Катерина Репяхова зізналась, як насправді їхній син Михась називає Віктора Павліка. Фото з Instagram @repyahovakate
Катерина Репяхова зізналась, як насправді їхній син Михась називає Віктора Павліка. Фото з Instagram @repyahovakate

Особливо веселим моментом для Катерини стало те, як її син назвав свого батька “дідо”, що викликало у неї щирий сміх.

Нещодавно зіркове подружжя виявило затримку мовлення у малюка. Катерина неодноразово зазначала, що хлопчик відмовляється ходити самостійно. Після довгих медичних обстежень лікарі нарешті змогли поставити точний діагноз і вказати причину цих проблем. Як з’ясувалося, у їхнього сина виявлено диспраксію.

Цей неврологічний розлад розвитку позначається на здатності контролювати рухи. Діти з диспраксією зазнають труднощів у виконанні точних і складних рухів, координації рук і ніг, підтриманні рівноваги та орієнтації в просторі. Тепер, коли діагноз встановлено, подружжя має можливість зосередитися на корекції проблем, що виникають через цей стан.

Катерина Репяхова зізналась, як насправді їхній син Михась називає Віктора Павліка
Катерина Репяхова зізналась, як насправді їхній син Михась називає Віктора Павліка

Катерина Реп’яхова висловила полегшення, зазначивши, що тепер їм відомо, що саме стало причиною труднощів сина. Вона висловила оптимізм і надію на позитивні зміни, акцентуючи, що вони планують працювати над подоланням труднощів і вірити у прогрес.

В рамках корекційного процесу, син Віктора Павліка відвідує сеанси нейрокорекції. Додатково, хлопчику буде надана допомога логопеда, який працюватиме над покращенням мовлення. Ці кроки є частиною загальної стратегії, спрямованої на підтримку розвитку дитини та покращення його функціональних навичок.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.