Стала мамою вдруге у 26: колишня дружина Добриніна Даша Квіткова похвалилася новим. Хто у малюка тато?

Колишня дружина ведучого Микити Добриніна розсекретила свій новий статус. Даша Квіткова у свої 26 років вдруге стала мамою. Хто у її сина тато, якщо не Добринін?

Блогерка та бізнесвумен Даша Квіткова стала відомою в українському медійному просторі завдяки своїй участі у романтичному телевізійному шоу “Холостяк”. Саме там дівчини вдалося полонити серце головного героя, Микити Добриніна.

Після завершення проєкту ця пара одружилася, а згодом подружжя стало одним із найбільш обговорюваних в шоу-бізнесі України. 13 липня 2021 року Квіткова народила Добриніну сина. Щасливі батьки назвали хлопчика Левом.

Коли маленькому синочку пари було трохи більше двох рочків – його зіркові батьки оголосили про розлучення. За словами Квіткової, вони прийняли це рішення вдвох. Головною причиною розставання блогерка назвали перенасичення один одним.

Втім, Микита Добринін продовжує виконувати роль батька. Зараз його з Квітковою сину виповнилось вже 3 рочки. Лев росте усміхненим та веселим хлопчиком. Днями його знаменита мама розкрила головну таємницю поточного літа. Даша Квіткова вдруге стала мамою. В неї знов зʼявився хлопчик – щоправда, не рідний. Екс-обраниця Добриніна вперше приміряла на себе роль хрещеної матусі.

Знаменитість поділилася радісною новиною в своєму мікроблозі Instagram. Виявилось, що справжня мама хлопчика – її подруга Тетяна Парфільєва. Вона довірила Квітковій важливу місію — похрестити маленького Олександра. До речі, сьогодні, 22 серпня – цьому хлопчині виповнюється рівно 1 рік.

Даша Квіткова не оминула увагою і хрещеного батька малюка. Ним став підприємець Євген Таллер. Блогерка назвали хрестини малюка відповідальним та світлим моментом в своєму житті. Також хрещена мама пообіцяла, що вони завжди будуть поруч і будуть робити все, аби цей неймовірний хлопчик зростав в любові та якомога частіше посміхався.

До речі, у власній родині Даші Квіткової нещодавно відбулось ще одне свято. Її сину Леву виповнилося 3 рочки. В соцмережах блогерка показувала, як привітала його з днем народження.

Нові статті

Схожі статті

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.

Молодший за неї на 8 років: 41-річна Джамала розповіла історію знайомства з чоловіком, з яким має 3 синів

Джамала виховує 3 синів разом зі своїм чоловіком, якого часто публікує у своїх соціальних мережах, хоча до цього зіркове подружжя приховувало свої стосунки 5 років - як розпочався роман?

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.