Вони навіть схожі ззовні: падчерка Мірзояна і донька Матвієнко показала свого хлопця – буде зятем співаків

Співачка Тоня Матвієнко народила свою найстаршу доньку Уляну в доволі ранньому віці. На той момент Антоніні було лише 17. В соцмережах донька виконавиці нещодавно показала свого коханого хлопця.

Старша донька співачки Антоніни Матвієнко Уляна вже давно живе окремо від мами та названого батька Арсена Мірзояна. Зараз дівчині вже 25 років і вона вирішила не йти по слідах бабусі та матері. Вона стала продюсером Youtube-каналу про кулінарію, а ще працює на посаді режисерки.

В Уляни добре склалося самостійне життя. Вона не тільки зʼїхала від батьків, а ще й обзавелася коханим хлопцем. Донька Антоніни Матвієнко є активною користувачкою соціальних мереж. На її сторінці в Instagram можна побачити багатенько особистих світлин із подорожей та повсякденного життя. Наприклад, в останній публікації Уляна продемонструвала щасливі миті з відпочинку біля бурхливої річки.

В кадрі зʼявляються відразу 4 дітей, які стрибають в річку з великих каменів. Уляна Матвієнко зробила інтригучий підпис до відео. Донька співачки зазначила, що там зображений тест-драйв для мам трьох-чотирьох ангелочків. Дівчина зазначила, що захід пройшов успішно і потреби відшукувати лозину в неї не було.

Також в добірці світлин та відео засвітився і коханий хлопець Уляни. Дівчина не називала його імені. Та й в кадр він потрапив не повністю, а лише половиною обличчя. Втім, на цій світлині можна побачити, що хлопець носить невеликі вуса.

Мама Уляни Антоніна Матвієнко раніше зізнавалася, що іноді їй не вистачає зустрічей із старшою донькою. Уляна захоплюється режисурою та активно вдосконалює власні навички в цьому напрямку. Наразі дівчина мешкає в окремій квартирі разом зі своїм бойфрендом.

Артистка поважає вибір донькою самостійного життя, тим паче, що їй вже 25 років. На думку дружини Арсена Мірзояна — їй самій потрібно вчитися жити і без мами, яка в минулому році відійшла у засвіти, і без доньки – в якої розпочалось самостійне життя.

Нові статті

Схожі статті

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.

“Не планувала, чесно кажучи”: Могилевська вперше розповіла про те, як стала мамою двох дівчат – 13 і 4 роки

Наталія Могилевська нещодавно стала мамою двох дівчаток, але чи було це в її планах - співачка розкрила всі карти про всиновлення дітей. Подробиці.

Її життя змінилось на 360 градусів: куди зникла 35-річна зірка жіночого тріо Єва Бушміна – не в Україні

Єва Бушміна була впізнаваною артисткою своїх часів і під час участі у "Фабриці зірок" і під час перебування у жіночому гурті, але зараз все змінилось - чим займається співачка?