Зірки 1+1 воззʼєднались: Лідія Таран повернулась до України та погуляла зі своєю кумою Марічкою Падалко

Лідія Таран більше двох років проживає разом із донькою в Франції та телеведуча вирішила приїхати до України - перша зустріч була з кумою Марічкою Падалко.

Лідія Таран нещодавно повернулася до України після тривалого перебування у Франції. У Києві, прогулявшись по центру міста, вона опублікувала фотографії з Подолу в Instagram. Серед змін, що відбулися з нею за цей час, була нова зачіска — Лідія вирішила підстригтися.

Також Таран поділилася радісною подією свого життя: вона зустрілася зі своєю подругою Марічкою Падалко, з якою підтримує дружні відносини вже двадцять років. З моменту їхньої останньої зустрічі багато чого змінилося. Син Марічки, який є похресником Лідії, вже став студентом, тоді як хрещений батько дочки Таран наразі служить на фронті.

Лідія Таран після повернення до України показала, з ким одразу зустрілась. Фото з Instagram @lidiyataran
Лідія Таран після повернення до України показала, з ким одразу зустрілась. Фото з Instagram @lidiyataran

У своїй розповіді Таран також поділилася, що під час зустрічі з подругою вони обговорювали свої професійні справи, зокрема, згадали про часи, коли конкурували між собою, ведучи спортивні програми на різних телеканалах. Саме тоді почала зароджуватися їхня міцна дружба.

Лідія Таран після повернення до України показала, з ким одразу зустрілась. Фото з Instagram @lidiyataran
Лідія Таран після повернення до України показала, з ким одразу зустрілась. Фото з Instagram @lidiyataran

Двадцять років дружби з Марічкою промайнули швидко, наче кілька обертів того колеса, що постійно крутиться за ними. Життя не стоїть на місці, і вони вирішили обговорити питання, пов’язане з роботою, зокрема, про участь їхньої збірної на Олімпіаді в Парижі. Ведуча згадала, як перший оберт їхнього колеса дружби почався з “конкуренції” між спортивними редакціями: Марічка керувала “Проспортом”, а вона — “Спорт-Репортером”.

Слід зазначити, що на початку повномасштабного вторгнення Лідія Таран разом із донькою Василиною залишили Україну та не планують повертатись. Телеведуча оселилася у Франції, де в даний час працює як кореспондентка.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?