“Моя четверта дитина”: Ольга Фреймут вперше показала свою раніше небачену доньку Елю – весела і неземна

42-річна ведуча Ольга Фреймут на початку серпня 2024 року повернулась до України разом із двома доньками. В одній із останніх Stories Instagram жінка здивувала зізнанням – в неї є і третя донечка.

Десь зо 2 тижні тому відома відома українська ведуча Оля Фреймут повернулася до України разом зі своїми донечками: Златою та Євдокією. Родина зупинилася в одному із готелів Львова. Зіркова ведуча оселилася там лише вдвох із молодшою донькою.

Водночас, старша спадкоємиця Фреймут – Злата Мітчелл, також прибула на Батьківщину мами і показувала себе посеред львівських вулиць та поряд із кавʼярнями. Однак живе вона окремо та ще й встигла відвідати Київ і зустрітися там із друзями.

В одному із останніх своїх Stories Ольга Фреймут ще раз довела, що поки що знаходиться в рідній Україні. Зокрема, на одній зі світлин в неї стоїть геолокація: Стрий (містечко у Львівській області).

Ольга Фреймут показала краєвиди Львівської області
Ольга Фреймут показала краєвиди Львівської області

Крім того, знаменитість приголомшила користувачів соціальних мереж зізнанням про те, що… в неї є четверта дитина. Це дівчинка і звуть її Еля. Фреймут оприлюднила фото донечки, яка всілася на карусель-динозавра і щасливо посміхалась в очікуванні поїздки із вітерцем.

Моя четверта дитина. Менше любити тебе не вмію – зізналася Ольга Фреймут

 

Виявилось, що Еля, яку ведуча приховувала від широкого загалу – це не її рідна донечка, а племінниця. Її справжня мама – молодша сестра Фреймут Юлія

Ольга Фреймут показала свою третю донечку
Ольга Фреймут показала свою третю донечку

Юля, дякую за донечку! – звернулась до неї Ольга. – вітаю і люблю

Світлина племінниці зʼявилася на сторінці екс-ревізорші не просто так. Адже вчора, 22 серпня – Еля святкувала день народження. Зіркова тітонька вирішила подарувати дівчинці відпочинок на каруселях. Трохи згодом іменинницю чекав ще один приємний сюрприз. Після активного відпочинку на свіжому повітрі Еля отримала у подарунок розкішний торт, прикрашений свічками та маленькими червоними сердечками із крему.

Ольга Фреймут із племінницею Елею
Ольга Фреймут із племінницею Елею

Тітка Ольга Фреймут зробила фото разом із племінницею поряд із іменинним солоденьким десертом. Дівчата вбрались до свята в сукні однакового, червоного кольору. Помітно, що Фреймут стоїть за спиною Елі.

Дівчинка ж сидить на стільці та тримає в руках святковий торт.

До речі, раніше Ольга Фреймут показувала у соцмережах селфі із молодшою сестрою. Зовні дівчат майже не відрізнити.

Нові статті

Схожі статті

Незаміжня і ніколи не була: зірка 1+1 Лідія Таран показала, як змінилася після 14 років життя холостячкою

47-річна українська ведуча Лідія Таран показала, як виглядає через 14 років після розставання з Андрієм Доманським. В чому секрет краси зірки "1+1"? і як їй вдається завжди виглядати бездоганно?

“Вона була проти”: як Інні Мірошниченко мало не відмовили у всиновленні 8-річної дитини – чим закінчилось

Інна та Тімур Мірошниченко вже вдруге прийняли важливе рішення та всиновили ще одну дитину, але чи ухвалив це рішення суд - офіційно їхня донька чи ні?

Дружина Влада Ями показала, як в США “вимахав” їхній син Леон: йому всього 8, але в це важко повірити

Влад Яма разом із дружиною Ліліаною та сином вже давно адаптувались до життя в США, а зміни в зовнішності помітні в кожного, зокрема в сина Леона.

З’явився, не запилився: Олег Винник повернувся на сцену – нішу “повелителя вовчиць” застовбив за собою

Олег Винник повертається з новою піснею "Мої люди": символ підтримки в часи випробувань для України та шанс на новий початок для артиста, що тривалий час мовчав.