Не видно й не чути вже 2 роки: куди зник Андрій Доманський та чому видалив усі соцмережі – на 1+1 не в курсі

Андрій Доманський здобув шалену популярність на телебаченні та будучи в шлюбі разом із зіркою 1+1 Лідією Таран, але його життя змінилось повністю - де зараз перебуває чоловік?

Андрій Доманський довгий час був відомим телеведучим на “Новому каналі”, де він вів такі популярні програми, як “Інтуїція”, “Фабрика зірок” і “Підйом”. Пізніше він перейшов на телеканал “Інтер”, продовжуючи свою успішну кар’єру.

Однак після початку повномасштабного вторгнення в Україні Андрій Доманський несподівано зник з публічного простору. Він видалив свої сторінки в соціальних мережах, де мав тисячі підписників, і з того часу не було жодної інформації про нього. Вже понад два роки ніхто не чув жодних новин про Доманського.

Андрій Доманський видалив всі свої соціальні мережі та виїхав з України
Андрій Доманський видалив всі свої соціальні мережі та виїхав з України

Колега Андрія, Слава Дьомін, повідомив, що телеведучий виїхав за кордон в країни Балтії після початку вторгнення. Дьомін також зазначив, що намагався зв’язатися з Андрієм, запропонувавши записати інтерв’ю, але Доманський прочитав повідомлення і не відреагував на нього. Немає сумнівів, що чоловік виїхав з України законно, адже він є батьком п’яти дітей, троє з яких є неповнолітніми.

Андрій Доманський видалив всі свої соціальні мережі та виїхав з України
Андрій Доманський видалив всі свої соціальні мережі та виїхав з України

Особисте життя Андрія Доманського зазнавало багато змін. Його першим шлюбом була жінка на ім’я Юлія, з якою він мав двох дітей: сина Василя і доньку Ладу. Однак, Андрій Доманський залишив свою першу дружину Юлію заради іншої жінки – телеведучої Лідії Таран. З Лідією він провів п’ять років у цивільному шлюбі та став батьком доньки Василини. Проте і цей шлюб закінчився, коли Доманський зустрів нову любов.

На даний момент Андрій перебуває у шлюбі з жінкою на ім’я Марина. У пари є дві спільні доньки: Кіра та Віра, а також вони разом виховують доньку Марини від її попереднього шлюбу.

Незважаючи на те, що Андрій Доманський мав доволі багато романтичних перепитій, він завжди залишався відповідальним батьком. Відомо, що ведучий фінансово підтримує всіх своїх дітей і підтримує тісні зв’язки з кожним з них.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.