“Хочу передати вам ковток свіжого повітря”: 51-річний Олег Винник показав “вовчицям” свій город на балконі

Олег Винник наразі проживає в Німеччині та співак все частіше почав з'являтись в соціальних мережах і звертатись до "своїх людей". Цього разу артист вирішив поділитись своїм городом на балконі.

Олег Винник, який залишив країну на початку повномасштабного вторгнення і наразі мешкає в Німеччині, знову став активним у соціальних мережах. Нещодавно артист вирішив поділитися з шанувальниками своїм життям за кордоном, що викликало нову хвилю критики з боку його підписників.

На своїй сторінці Винник опублікував відео, на яких продемонстрував маленький балкон своєї квартири в Німеччині. Артист похвалився урожаєм овочів і зелені, вирощених на цьому балконі, а також висловив незадоволення місцевими погодними умовами.

Олег Винник записав нове звернення та показав, що вирощує на балконі в Німеччині. Фото з TikTok @olegg.vynnyk.original
Олег Винник записав нове звернення та показав, що вирощує на балконі в Німеччині. Фото з TikTok @olegg.vynnyk.original

Він також згадав про свою пісню “Мої люди”, заспівавши кілька рядків з цього треку. Винник подякував своїм прихильникам за підтримку та любов, розповів, що зараз стоїть на балконі, де вирощує помідори, огірки та тайський базилік. Він зазначив, що через сильний вітер і зниження температури він одягнений у жилетку, і намагався передати аудиторії частинку свіжого повітря, особливо для українських захисників, закликавши до перемоги.

Олег Винник записав нове звернення та показав, що вирощує на балконі в Німеччині
Олег Винник записав нове звернення та показав, що вирощує на балконі в Німеччині

Не всі сприйняли позитивно відновлення творчості артиста, а його рішення залишити рідну країну і тепер намагатися заробити на українцях викликало чималий резонанс серед користувачів соціальних мереж. Багато людей висловили своє обурення і незадоволення його поведінкою, вважаючи, що артист повівся по-зрадницьки.

Деякі коментарі натякали на те, що артист, можливо, має надмірно високу думку про себе, раз не звертає уваги на негативні відгуки з боку публіки. Інші користувачі в саркастичному тоні порівнювали його з людиною, яка несподівано з’явилася в непроханому місці. Існували й запитання про те, коли ж саме він почав вважати українців своєю аудиторією.

Олег Винник записав нове звернення та показав, що вирощує на балконі в Німеччині
Олег Винник записав нове звернення та показав, що вирощує на балконі в Німеччині

Декілька коментарів містили іронічні зауваження щодо можливого візиту військових з Збройних Сил України на концерт артиста, з натяком на те, що такі пісні можуть бути не дуже доречні в контексті сучасної ситуації. В інших висловлювалася думка, що фінансова ситуація артиста змусила його повернутися до виступів перед українською публікою, що сприймалося як спроба заробітку.

Нові статті

Схожі статті

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?