Почали зустрічатись, коли їй було 11 років: 14-річна донька Віри Брежнєвої розсекретила свого хлопця

Молодша донька Віри Брежнєвої знайшла своє щастя кілька років тому та вже понад 2 роки перебуває у стосунках з хлопцем - хто він насправді та чому Сара Кіперман його приховувала?

Молодша донька знаменитої співачки Віри Брежнєвої, Сара Кіперман, перебуває у стосунках з молодим чоловіком з росії. Згідно з інформацією, поширеною у ЗМІ, 14-річна Сара зустрічається з Андрієм Бенедіктовим, який з Москви. Після переїзду за кордон для навчання Андрій змінив своє прізвище на Андерсон і оселився в Італії, де проживає разом із матір’ю та самою Кіперман.

Андрій наразі займається інформаційними технологіями та є засновником власної компанії, що спеціалізується на розробці веб-сайтів та автоматизації бізнес-процесів. Компанія була заснована у 2020 році. Відомо, що батько Андрія активно займається спортивним бізнесом у Росії та володіє двома фітнес-клубами в Москві.

Молодша донька Віри Брежнєвої розкрила імʼя свого хлопця. Фото з Instagram @sswlvix

Молодша донька Віри Брежнєвої розкрила імʼя свого хлопця. Фото з Instagram @sswlvixАндрію на даний момент 21 рік, і згідно з інформацією з медіа, їхні стосунки з дівчиною почалися, коли їй було лише 11 років. Мати дівчини, Віра Брежнєва, наразі не надає коментарів щодо цих стосунків.

Нещодавно молодша дочка Брежнєвої презентувала свого хлопця та привітала його з днем народження. Ця подія стала особливою для Ендрю, і дівчина вирішила публічно висловити своє ставлення до нього. Вона вибрала простий спосіб для цього – опублікувала спільне фото, на якому зображена в чорній мереживній сукні, обіймаючи свого партнера.

Молодша донька Віри Брежнєвої розкрила імʼя свого хлопця. Фото з Instagram @sswlvix
Молодша донька Віри Брежнєвої розкрила імʼя свого хлопця. Фото з Instagram @sswlvix

Хоч і тривалість стосунків Сари і Ендрю наразі залишається невідомою, є припущення, що вони разом більше трьох років. Це ґрунтується на тому, що два роки тому, коли дівчині було 13, вона вже мала романтичні стосунки і на своєму 13-му дні народження висловлювала подяку обранцеві за те, що з’явився у її житті.

Нові статті

Схожі статті

+1 учасник є! Відома співачка подала заявку на участь у Нацвідборі на Євробачення-2025 – шанси України

Тільки перший день подачі заявок, а вже є зареєстровані - хто з відомих співачок вже встиг зареєструватись на Нацвідбір на Євробачення-2025. Подробиці.

“Попередній досвід”: Тімур Мірошниченко розповів, чому його старша донька пішла в 1 клас аж у 8 років

Ведучий Тімур Мірошниченко розповів, як його названа донечка Ангеліна адаптується в школі та чому дівчинка пішла в 1 клас лише у 8 років. "Один Факт" розповість більше деталей про її шкільне життя.

Від першого ефіру до легенди: Історія “Сніданку з 1+1” очима ведучих Сенічкіна, Барбір, Гордєєва, Шовкопляс

Теплі ранки з улюбленими ведучими: як Сніданок з 1+1 дарує настрій мільйонам українців. Сенічкін, Барбір, Гордєєв та Шовкопляс розповіли, що відбувається за кадром зйомок.

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.