Дві доньки однієї мами: молодша спадкоємиця Фреймут Євдокія збирає компліменти, а старша Злата – хейт

Ольга Фреймут — багатодітна мама двох доньок та сина. Її донечки відрізняються одна від одної і віком, і дівочою вдачею. Поки молодша збирає врожай з компліментів, старшій дістається від хейтерів.

42-річна українська ведуча Ольга Фреймут 28 червня 2017 року набула статусу багатодітної мами. В зірки народилась молодша донька від продюсера Володимира Локотко.

Час минає швидко, і з моменту народження молодшенької спадкоємиці пройшло вже 7 років.

За цей час в житті ведучої багато чого змінилося. Зокрема, знаменитість встигла пожити понад 2 роки за кордоном, у Великій Британії, а ще – порадіти за старшу доньку Злату Мітчелл, яка встигла закінчити американську школу та стати повнолітньою, самостійною дівчинкою.

Розумниця Євдокія

Багато приємних емоцій приносить зірковій матусі і молодша донька Євдокія. Взагалі Фреймут рідко ділиться подробицями особистого та родинного життя в соціальних мережах. Та в цьому році вона стала робити це дедалі частіше. Наприклад, наприкінці червня зіркова матуся показала 7-річну Євдокію, яка сиділа за столом кавʼярні та англійською мовою розповідала, як правильно вживати гарячі напої.

Молодша донька Ольги Фреймут Євдокія
Молодша донька Ольги Фреймут Євдокія

Молодша донька Ольги Фреймут зазначила, що дмухати на гарячу каву не можна. Краще – помішувати її ложкою та чекати, допоки вона трошечки охолоне. В цей самий час Євдокія була вдягнута у захисний шолом та протиударні рукавички для катання на велосипеді.

Гарна та розумна дівчинка за свій невеличкий урок етикету отримала купу компліментів від матусиних шанувальників. Багато хто відзначив, що донька як дві краплі води схожа на знамениту маму. Інші користувачі побачили, що в своєму невеличкому віці дівчинка має справжню жіночу грацію, легкість жестів та витонченість.

Помітили прихильники і те, що Євдокія добре володіє англійською мовою.

Хейт для Злати Мітчелл

Окрім Євдокії в Ольги Фреймут також є і старша донька – Злата Мітчелл. Їй в цьому році виповнилося 18 років, а ще старша спадкоємиця ведучої закінчила школу. Здавалося б, приводів для гордості — хоч відбавляй.

Але так було не завжди. Зо два роки тому Злата Мітчелл опинилася в епіцентрі хейту. І все – через занадто відверті фото у соцмережах. Юна красуня оприлюднила на своїй сторінці світлини із бойфрендом Оскаром. Багато користувачів помітили занадто темний колір шкіри хлопця, а ще відзначили занадто відверту поведінку та пози, які обрала на той момент неповнолітня дівчина для фотосесії.

На захист доньки тоді стала сама Фреймут. Ведуча зазначила, що її обурила реакція суспільства та хейт в бік її Злати. Вона назвала спадкоємицю окремим Всесвітом зі своїми законами.

Крім того, Ольга порадила хейтерам проявляти більше толерантності та витримки до оточуючих людей.

Нові статті

Схожі статті

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”: 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із 29-річною Дашею Кацуріною – “Я в шоці”

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?