“Мої люди” Винника: про що нова композиція 51-річного співака, якою він привітав країну з Днем прапора

Український співак Олег Винник повернувся до своїх вовчиць із новою композицією. Пісня "Мої люди" вперше прозвучала 23 серпня на музичних онлайн-майданчиках. Про що вона?

51-річний співак Олег Винник повернувся до своїх вовчиць через 2 роки мовчання. Артист представив аудиторії прихильників нову пісенну композицію “Мої люди”. Вперше вона прозвучала на музичних майданчиках 23 серпня – у День державного Прапора України. “Один Факт” розповість, про що цей твір.

Олег Анатолійович Винник зник з української естради понад 2 роки тому. Він виїхав за кордон ще у лютому 2022 року і з тої пори не зʼявлявся в публічному просторі. Багато хто з українців вважав, що він вже й не повернеться. Та доля вирішила інакше.

Мовчанка довжиною понад два роки завершилась в липні 2024 року. Олег Винник вперше за довгий час вийшов у ефір та повідомив, що повертається. Виявилося, що увесь цей період артист не втрачав часу дарма. Він… створював нові пісні. І ось настав час презентувати їх українським прихильникам.

Наприкінці липня 2024 року представниця Винника Валерія Барон повідомила, що невдовзі відбудеться премʼєра його нового пісенного твору “Мої люди”. Вона була приурочена до святкової дати – Дня державного Прапору України. І ось, нарешті, 23 серпня вона таки була оприлюднена на музичних майданчиках в Інтернеті. Про що співає кумир усіх вовчиць в своєму пісенному подарунку для українців?

Олег Винник розповів, про що його нова пісня Мої люди
Олег Винник розповів, про що його нова пісня Мої люди

Важко сказати точно, який сенс несе в собі нова пісня Олега Винника “Мої люди”, оприлюднена на берлінському лейблі “Crazy Planet Records GmbH”. Головний сенс, звісно ж, у тому – що співак звертається до своїх людей.

Слова про те, що в нього “болить серденько на всі груди” та “сльози душать, душа співає” – імовірно, адресовані українцям, які останніми роками потерпають від російської навали.

Достеменно не відомо, до кого саме звертається Олег Винник у своєму творі. Імовірно, він мав на увазі саме українців, для яких створював свої пісні у мирні часи. В підтвердження цьому йдуть також фрази про люту долю, лютий місяць та неволю, яка “скалила зуби”.

Я вернуся, не журися – обіцяє в пісні Винник. — все минеться, посміхнися

Слухати чи ні новий твір Винника – особиста справа кожного українця. Слід зауважити що написана вона українською мовою – на відміну від багатьох творів співака, створених у мирні часи російською мовою.

Нові статті

Схожі статті

Ремонтував будинок 20 років: чоловік вклав у майно 32 тисячі доларів, поки не зʼявився власник-мільйонер

Тім Харман – 68-річний мешканець Великої Британії, який до виходу на пенсію працював теслею. Він майже 20 років прожив у орендованому старому маєтку та вклав в його відбудову 32 тисячі доларів.

Любить бути у центрі уваги: як Юрій Горбунов здобув популярність і отримав “київську прописку” на все життя

"Танці з зірками", "Зірка + Зірка", "Суперзірка" та "Голос країни" усе це має одну асоціацію, а саме Юрій Горбунов, розповів як став незамінною зіркою на українському телебаченні

Стала популярною в кокошнику, а тепер – жінка-воїн з мечем у руках: еволюція Оля Полякової від “А” до “Я”

Оля Полякова пройшла шлях від артистки в кокошнику до української співачки в короні, що підтримує рідну культуру і мову, та планує творити лише українські пісні.

Оксана Білозір розкритикувала фільм про Назарія Яремчука, чим зачепила його вдову: “Ніколи не зможу”

Реакція Оксани Білозір на фільм про Назарія Яремчука викликала дискусії: співачка підкреслила важливість першої родини артиста, а друга дружина стримано відповіла