“Ніколи б не подумав”: 45-річний Узелков натякнув, що здоровʼя вже не те і здивував своїм виглядом (Фото)

Нещодавно 45-річний боксер Вʼячеслав Узелков опинився в центрі уваги суспільства через те, що він нього відрікся власний син. На тлі ситуації спортсмен повідомив про проблеми зі здоровʼям.

Імʼя українського спортсмена-боксера Вʼячеслава Узелкова останні декілька років повʼязують не тільки із його спортивною діяльністю, але й із родинними проблемами. Спочатку він розлучився із фітнес-тренеркою Мариною Боржемською, потім став обʼєктом для пліток через те, що його колишня розсекретила неприємні подробиці родинного життя і наявність психологічного абʼюзу в родині.

На початку 2024 року стало відомо, що Узелков вирішив одружитися вдруге. Та ця гарна новина супроводжувалась менш приємною інформацією. З Вінниці спортсмена доставили до столичної лікарні. Що саме сталось із ним – Узелков не повідомив. Єдине, що він розсекретив – так це те, що йому таки вдалося вижити.

Вʼячеслав Узелков розповів про проблеми зі здоровʼям
Вʼячеслав Узелков розповів про проблеми зі здоровʼям

В останніх Stories Instagram спортсмен пригадав події, які спіткали його взимку 2024 року. Узелков зробив декілька селфі і супроводив фото значком людини, що знаходиться у візку для осіб з інвалідністю. Боксер зізнався, що ніколи б не подумав, що йому доведеться зіштовхнутися із настільки серйозними проблемами зі здоровʼям. До них призвела професійна спортивна карʼєра.

Вʼячеслав Узелков розповів про проблеми зі здоровʼям
Вʼячеслав Узелков розповів про проблеми зі здоровʼям

Здоровʼя Вʼячеслава Узелкова погіршилося ще задовго до того, як він опинився на межі життя. В 2012 році спортсмен після чергового виходу на ринг переніс інсульт. Спочатку він навіть не здогадувався про свій стан. В подальшому лікарі розповіли Вʼячеславу, що ситуація сталася через сильний удар по голові.

Вʼячеслав Узелков розповів про проблеми зі здоровʼям
Вʼячеслав Узелков розповів про проблеми зі здоровʼям

Спортсмена спочатку взагалі лікували від струсу мозку. Згодом в нього погіршилася мова – він став розмовляти дуже повільно та звернувся до логопеда. Вона і розповіла боксеру, що його стан спровокований інсультом.

Узелкову запропонували відмовитися від спортивної карʼєри. Але до порад фахівців він дослухався не відразу. Що протягом двох років Вʼячеслав виходив на ринг, ризикуючи в прямому сенсі своїм життям.

Вʼячеслав Узелков розповів про проблеми зі здоровʼям
Вʼячеслав Узелков розповів про проблеми зі здоровʼям

Врешті решт Узелков таки пішов із великого боксу і став займатись тренерською роботою. А ще – став телеведучим.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?