“Моя немаленька Незалежність”: 46-річна Таран замилувала Мережі новим фото із соняхами та чорнобривцями

Ведуча українських новин декілька днів тому повернулася до України разом із донькою Василиною. У свято Незалежності жінка зробила тепле родинне селфі посеред матусиних квітів.

Ведуча новин з каналу “ТСН” Лідія Таран 2.5 роки прожила за межами рідної України. Ще на початку повномасштабного вторгнення взимку 2022 року жінка прийняла рішення покинути межі країни заради безпеки доньки Василини. У Франції Лідія продовжувала займатись професійною діяльністю.

Декілька днів тому стало відомо, що Таран повернулась до Києва. Жінка оприлюднила на особистій сторінці в Instagram нову світлиною зі своєю кумою Марічкою Падалко. Подруги зробили гарне селфі на Подолі, а на задньому фоні було помітно велетенське оглядове колесо.

День Незалежності України Лідія Таран також провела в Україні. Одне з найголовніших свят країни ведуча провела разом із донькою Василиною, яка також приїхала з мамою додому.

На своїй особистій сторінці Таран поділилася новими родинними фото, на яких вони поряд із донькою позують та тлі розкішних літніх квітів – чорнобривців та соняхів.

Серпень у його найкращий день на найріднішій землі – підписала святкову світлину Лідія Таран

Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах
Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах

Ведуча розповіла, що літнє фото було зроблене поряд із маминими соняхами та чорнобривцями. Імовірно, українську Незалежність вони із донькою відзначали у батьківській хаті.

Поряд із Таран на фото присутня її донька Василина, яку мама лагідно назвала:

Моя маленька 16-річна Незалежність. 100% України

Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах
Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах

До речі, багато хто з користувачів соцмереж вважає, що Василина зовні дуже схожа на свого рідного батька, ведучого Андрія Доманського.

Батьки дівчинки жили в цивільному шлюбі в період з 2007 по 2011 роки.

Лідія Таран показала себе поряд з 16-річною донькою Василиною у квітах
Відомо, що влітку 2022 року в будинок, де мешкала Лідія Таран, влучила ворожа ракета. Ані ведучої, ані її доньки на той момент в оселі не було – вони вже виїхали до Франції.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?